Så mye koster en overnatting på Marco Hotel i Winter Vol Liefde

Da Marco var på ferie i Norge med sin kone Marie-José i 2002, kom han tilfeldigvis på palasset sitt. Slående detalj: «Hotellet» er ennå ikke beboelig og fungerer som snekkerverksted og lager for keramikk. Når de ser et skilt som sier «til salgs», bestemmer de seg for å ta skrittet fullt ut og bytte Amsterdam med Norge.

Selv om Marco og Marie-José bygde selskapet sammen, har han vært alene i to og et halvt år siden kona døde av leukemi. Heldigvis har han de siste årene samlet et godt team rundt seg som ikke bare hjelper ham med arbeidet, men også er gode venner han kan henvende seg til.

Men du må også betale venner. Hvor mye koster egentlig en natt under Marcos tak? For «Nederlandsk rom«Du betaler 1.927 norske kroner, som er 169,70 euro per natt. For “Fransk rom” Du betaler samme pris. Og for dem “Svensk rom” og det “islandsk rom” Du bruker litt mer penger: 2.252 norske kroner, eller: 198,32 euro per natt.

De dyreste rommene er disse «Aspen Suite» og det ««Roma Suite». For dette må du regne med rundt 321,34 euro per natt. De er litt billigereLondon Suite« og det “New York Suite” For dette må du betale rundt 293,33 euro per natt. En deilig frokost er inkludert i prisen!

Vinter full av kjærlighetDen kan sees hver mandag til torsdag klokken 20.30 på RTL 4 og kan streames en uke i forveien på Videoland. Nicky er den første som forlater denne sesongen. Han og Benjamin passer ikke sammen, så Nicky må pakke kofferten. Han har imidlertid ikke gitt opp kjærligheten ennå, som han sier i videoen nedenfor:

smith

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *