Sentralbankens beslutning i sentrum av investorens oppmerksomhet – økonomisk kalender

Kunngjøringen av folkemøtet i FOMC førte til et salg på det amerikanske aksjemarkedet. Nasdaq tapte 1,53 % og selve S&P500-indeksen tapte 0,94 % på dagen. Den beste ytelsen i løpet av dagen var Dow Jones-indeksen, som tapte bare 0,22 %.

Futures på europeiske indekser peker mot et åpent møte på det gamle kontinentet, og det er grunnen til at folkestemningen øker.

For investorer i det bredere markedet kan sentralbankenes beslutninger om årlige renter være sesjonens viktigste begivenheter. I tillegg fylles data om amerikansk arbeidsledighetstrygd, amerikansk naturgassproduksjon og boligsalg på sekundærmarkedet i USA inn i dag.

Dagens viktigste makrohendelser:

09:30, vcarsko Vi bestemte årlige satser. Pedpov: 2,00 %. Pedchoz 1,75 %.

09.30 har Riskbank vedtatt årlige renter. Prognose: 4,00 %. Pedchoz 3,75 %.

10:00: Norges Bank har fastsatt de årlige rentene. Prognose: 4,25 %. Pedchoz 4,00 %.

13.00, britiske BoE-beslutning om årlige renter. Prognose: 5,5 %. Pedchoz: 5,25 %.

13:00, Türkiye referanserente (ukentlig). Prediksjon: 30,00 %. Pedchoz: 25,00 %

14:30, USA nok til dagpenger. Prognose: 1. Pedchoz: 220 tusen.

16.00, tale av Lagarde om eurosonen.

16:00, USA boligsalg på sekundærmarkedet. Pedpov: 4,1 millioner Pedchoz: 4,07 millioner

16:30, USA Først om endringen i naturgasskilder. Pedpov: 65 milliarder Pedchoz: 57 milliarder

!–ryddet–>


X-Trade meglere

X-Trade Brokers (XTB) er et internasjonalt meglerhus som tilbyr profesjonelle betingelser for handel med CFDer på valuta, indekser, råvarer, kryptovalutaer samt for å investere i aksjer og ETFer. Han forbedrer stadig tjenestene sine, noe en rekke internasjonale priser beviser. Dette bekreftes også av de innenlandske prisene «Broker of the Year» og «Forex Broker of the Year», som ble gjentatt på MoneyExpo Investment Summit. For sine kunder tilbyr XTB de profesjonelle handelsplattformene MetaTrader 4 og xStation 5 med integrert kalkulator, gratis utvidelse, 24-timers kundestøtte, gratis utvidelse og daglige nyheter fra finansmarkedene.

Distribusjon av kontrakter er et komplekst verktøy og innebærer høy risiko for raskt økonomisk tap på grunn av bruk av finansiell innflytelse. For 72 % av private investorer ga handel med avdragskontrakter med denne leverandøren tap. Du bør absolutt være klar over hvordan avdragsavtalen fungerer og om du kan bære den høye risikoen for å tape pengene dine.

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *