Tragedie i Norge. Idrettsutøver ettersøkt i tre måneder er død

Et dystert scenario har gått i oppfyllelse. Eivind Sporand, en norsk skiskytter som har vært etterlyst i tre måneder, er funnet død.

Dagbladet meldte om forsvinningen av Sporand i mars. Skiskytteren ble sist sett 19. mars da han forlot hjemmet på Lillehammer etter å ha snakket med faren. Han har ikke vist tegn til liv siden den gang.

SE OGSÅ: Den finske skiskytteren møtte en sulten bjørn

Sporand ble ransaket av familie, politi og en stor gruppe frivillige. Skiskytterens bil og mobiltelefon ble raskt funnet, men ikke utøveren selv. De nære 22-åringen trodde til siste slutt at han ville komme seg hjem i god behold. Dessverre ser alt ut til å tyde på at det verste tilfellet har gått i oppfyllelse. Politiet fant liket av en mann som samsvarer med beskrivelsen av skiskytteren.

– Politiet fikk beskjed fra en turist om at han hadde lagt merke til noe som så ut som en mann som lå like ved utkikksposten Balbergkampen. Politiet fant liket av en mann iført blå jakke og røde sko på det angitte stedet, sier Ragnhild Ouren, en av tjenestemennene som er involvert i letingen.

Politiet har ikke bekreftet at liket tilhører Eivind Sporaland og legger til at de vil gi definitive opplysninger etter obduksjonen, men norske medier er sikre på at det var skiskytteren. På dagen for forsvinningen var 22-åringen iført blå jakke og røde sko, og utøverens bil og mobiltelefon ble funnet i nærheten av utsiktspunktet.

Tidlige nyheter sier at Sporalands død skjedde uten innblanding fra en tredjepart. Tjenestemenn sier at det sannsynligvis var en ulykke.

IR, Polsat Sports

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene, uansett hvor du er.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *