Trio av friske urter i praktisk innpakning

En praktisk 45 grams pakke, med tre forskjellige urter på 15 gram hver, er den perfekte blandingen for å krydre en fiske- eller kjøttrett. Den heter Aromamì og er det siste produktet fra det italienske selskapet Fratelli Cafaro 1989 fra provinsen Salerno. To varianter er tilgjengelig: «Tris di terra» for kjøttretter og «Tris di mare» for fiskeretter.

«Den nye Aromamì-linjen er ideen til Gianluca Cafaro, direktør for kommunikasjon og emballasje i selskapet. Med dette nye forslaget, i stedet for å kjøpe tre forskjellige pakker med én urt hver, kan forbrukeren nå kjøpe ett praktisk format med tre produkter.» «Dette er enklere og mer bærekraftig fordi det betyr mindre emballasje og mindre logistikkkostnader,» sier Walter Cafaro , kommersiell direktør for Fratelli Cafaro i 1989.

«Tris di terra» består av salvie, timian og rosmarin, «Tris di mare» består av persille, estragon og dill. Trioene vil være tilgjengelige hele året og våre kunder kan også lage sin egen trio på forespørsel ved å erstatte en bestemt urt med en annen. «Vi kan også levere formater på 60 og 75 gram på forespørsel,» forklarer Walter.

Fratelli Cafaro 1989 har base i Eboli, i hjertet av Piana del Sele-sletten, og spesialiserer seg på dyrking og markedsføring av babyleaf og aromatiske urter 12 måneder i året. På et område på 170 hektar har selskapet et svært variert produktspekter, med rosmarin, salvie, timian, mynte, dill, koriander, estragon og flat og krøllete persille i urtesegmentet samt rucola, lammesalat, grønn. og rødsalat, karse og babyspinat. , den mørkerøde salatsorten okseblod, rød mangold og sorrel i babybladsegmentet.

«I år vil vi legge til 18 hektar for dyrking av babyblad. Vi skal også utvide utvalget til å inkludere ertespirer. I første fase vil vi eksportere dette produktet til Danmark, men vi planlegger også å tilby det på stjernerestauranter her i Italia», sier den kommersielle direktøren.

«Vårt drivhusareal skal også økes med 20 hektar, med moderne overbygde strukturer. «80% av det er beregnet på dyrking av babyblader, de resterende 20% for urter,» sier Walter.

95 % av eksporten fra Fratelli Cafaro 1989 går til Europa. – Vi har nå satt oss som mål å nå nye destinasjoner som Danmark, Sverige, Norge og Finland. Og derfor skal vi for første gang være med på en messe som utstiller. Vår preferanse var Fruit Attraction i Madrid fordi.» Arrangementet finner sted i oktober, i starten av vår sesong. Det er derfor et strategisk øyeblikk å kunne inngå nye forretningsrelasjoner. Og siden Spania er en av våre konkurrenter innen dyrking av babyleaf og aromatiske urter, er det spesielt interessant å delta på en messe der. Vi vil presentere alle produktene våre der, inkludert de nye trioene.»

Fratelli Cafaro vil stille ut på Fruit Attraction (stand 3 B00D) fra 3. til 5. oktober.

For mer informasjon:
Fratelli Cafaro
Via Della Piana 154
84025 Eboli (SA) – Italia
Tlf.: +39 (0)828 601155
[email protected]
www.fratellicafaro1989.it

smith

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *