Uno-X ser etter en ny medsponsor

onsdag 4. januar 2023, 19:53

Sykkellaget Uno-X søker ny medsponsor. Dette sa daglig leder Jens Haugland da han offentliggjorde nyheten om at Uno-X var invitert til Tour de France for første gang.

Det norske ProTeam håper å bruke den enorme prestisjen til Tour de France til å tiltrekke seg en ny partner. Ifølge Haugland er det viktig å finne en fremtidig tittelsponsor som kan fremme Uno-X-prosjektet (selskaper for ubemannede bensinstasjoner i Norge og Danmark, red.anm.).

– Vi ser etter en partner med lignende verdier og vilje til å bli enda større, sier Haugland, som har stått i spissen for Uno-X siden 2016 og siden har utvidet laget til å inkludere et dame- og treningslag. «Vi håper på en sponsor som deler vår entusiasme for sykling og bærekraftig mobilitet.»

Vegar Kulset, administrerende direktør i selskapet Uno-X Mobility, er enig. «I tillegg til vår tro på å holde ting enkelt og effektivt, henter vi også mye styrke og glede av å «tørre stort».» «Drømmer går ikke alltid i oppfyllelse, men nå som rytterne våre er på vei til Touren «Vi ser hva som kan skje når du tør å drømme og kombinere det med hardt arbeid over lang tid, sier Kulset.

Med ankomsten til Alexander Kristoff har Uno-X et nytt norsk banner å konkurrere mot i Tour de France. Kristoffer Halvorsen, Rasmus Tiller og brødrene Tobias og Anders Halland Johannessen vil fortsette å lede laget i 2023.

smith

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *