Visestatsminister Maria Gabriel og sportsminister Dimitar Iliev åpnet verdensmesterskapet i roing i Plovdiv

Visestatsminister og utenriksminister Maria Gabriel og sportsminister Dimitar Iliev åpnet offisielt verdensmesterskapet i roing under 23 år i Plovdiv. Seremonien fant sted på Sommerteateret i nærvær av konkurrenter og trenere. Mesterskapet er plassert under beskyttelse av Maria Gabriel.

Gjester ved seremonien var også direktøren for organisasjonskomiteen Ivan Popov, Patrick Rombaut – medlem av FISA Executive Committee, presidenten for BF Roforbund Svilen Neikov og våre legendariske roatleter Rumyana Neikova og Svetla Ocetova, varaordfører for idrett Georgi Tityukov, varaordfører for kultur Plamen Panov, varaordfører for GERB Daniel Alexandrov, ordfører i Trakia Kostadin Dimitrov.


Jean-Christophe Rolland – FISA-president ankommer Plovdiv på lørdag for finalen.

Vert for arrangementet var journalist Maria Pavlova. Representanter for lag fra Bulgaria, Tyskland, Romania, Pakistan, Østerrike, Paraguay, Latvia, Norge, Thailand og andre var til stede.

Den tradisjonelle flaggparaden fant også sted, hvor de 49 deltakerlandene var representert.

«Takk, Plovdiv, for det sterke budskapet du sender til hele verden. Sport kjenner ingen grenser, men forener seg med verdier. Det er en stolthet at Bulgaria er vertskap for den prestisjetunge konkurransen. Roverdenen er fortsatt fascinert av Plovdiv og roingen. kanal, og jeg er glad for at tradisjonen fortsetter i år også. Jeg ønsker suksess til de bulgarske deltakerne. Plovdiv vil være verdens rohovedstad, men byen sier at sporten er eventyr, viljestyrke og helse, sa Visestatsminister Maria Gabriela.

«Jeg er stolt over at dette mesterskapet finner sted i Plovdiv, fordi det er en by som har vist seg å være en stor vert for disse store romesterskapene. Jeg er sikker på at mesterskapet og konkurransen vil gå bra, fordi vi har et flott infrastruktur, som rokanalen, sa sportsminister Dimitar Iliev.

FISA Executive Committee-medlem Patrick Rombaut erklærte offisielt verdensmesterskapet for åpnet.

Da ble det offisielle FISA-flagget og Bulgarias flagg ønsket velkommen.

Danserne i klubben «Era» sørget for god stemning hos publikum.

VM starter i morgen klokken 11.00. med de første løpene på Base d’Aviron, og adgang for tilskuere er gratis.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *