En varm sommer venter bilister i Pilsen. Reparasjoner vil også lamme store bevegelser

Ikke at det var noe utenom det vanlige, i fjor ble trafikken vanskeliggjort blant annet av oppussingen av den travle rundkjøringen ovenfor Karlovarská-gaten. «Men i år vil trolig situasjonen være litt mer komplisert, det vil bli flere investeringer,» understreket varaordføreren i Pilsen, Aleš Tolar (STAN).

Bilistene vil trolig bli mest berørt av to store aksjoner fra Veg- og vegdirektoratet. I juni starter veiutskiftingen i gatene Lidická og Plaská, det vil si på en tre kilometer lang firefelts motorvei, som også fungerer som avkjørsel til Most. Opptil 40.000 biler passerer i begge retninger hver dag. Arbeidet vil vare i to år med pauser. «I år vil det være første halvdel i retning fra det medisinske fakultetet til Bolevec togstasjon i utkanten av byen,» sa Miroslav Blabol, direktør for Pilsen-politiet. «Denne fasen vil være ferdig i slutten av august. «Et kjørefelt vil alltid forbli farbart,» la han til.

I løpet av begge feriemånedene blir Klatovská třída gravd ut fra sentrum nesten to kilometer fra Pětatřícátníků frukthage til Suková Street. «Gravvis full stenging er å forvente hver uke vil det være et kryss med tilknyttede deler av Klatovská,» forklarte Blabol.

Positive nyheter: en annen statlig begivenhet – renoveringen av Jasmínová-gaten – nærmer seg slutten.

Støpegods for trikker

Fra et offentlig transportperspektiv vil moderniseringen av trikkelinjen på sørsiden av Náměstí Republiky og på den tilstøtende Zbrojnická-gaten ha størst innvirkning. Dato: 21. mai til 1. november.

Trikkelinjer venter på å bli satt av. «Uten endringer vil bare nummer fire gjenstå,» sa Miroslav Macháně, trafikksjef i Pilsen kommunale transportselskap. «Dvojka» vil bli delt inn i to deler – den ene vil betjene boligområdene Bolevec og Skvrňany. Den andre stien følger ruten som kreves av den pågående rekonstruksjonen av Koterovská-gaten i Slovany – fra sentrum til de siste «enere», derfra til rundkjøringen «toer» og videre til den midlertidige blindveien bygget av det slaviske rådhuset . På grunn av overføringer må halvparten av forbindelsene pendle gjennom torget til Solní-gaten.

Gassarbeiderne vil være med

Arbeidet med Koterovská avsluttes i november og gjenoppbyggingen av Červenohrádecká skal etter planen være ferdig i september etter to år. På den annen side venter gatene Goethova og Dobrovského eller deler av Radčice-ruten på reparasjoner. For eksempel blir Purkyňova, politiske fanger, Táborská gravd opp på grunn av utskifting av gassrør. Og også Klatovská fra Hálková til Husová Street, det har allerede startet der.

Det to år lange trafikkhelvetet i Hradec har begynt. En ambulanse ble også sittende fast i konvoien

Hjemmelaget

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *