Skottland slo Norge og andre EM-kvalifiseringsresultater

Hjemmelaget tok ledelsen i det 61. minutt av kampen, da Erling Holland vellykket gjennomførte et straffespark.

Den skotske fotballspilleren hadde ikke mange målsjanser gjennom hele kampen, men i det 87. minutt klarte Lyndon Dykes å slå den norske keeperen og utligne.

I mellomtiden, to minutter senere, scoret Kenny McLean Skottlands andre mål etter å ha gitt en assist til det første målet for å sikre seier til gjestene.

I en annen undergruppe A-kamp vant Georgia 2:1 (1:1) over Kypros.

Georgia scoret det første målet i det 31. minutt, da Georgs Mikautadze sendte ballen i hjemmelagets mål, men fem minutter før slutt av første omgang utlignet Ioannis Pitas med et straffespark. Zuriko Davitashvili scoret vinnermålet i det 84. minutt.

I undergruppe A ligger Skottland på førsteplass med ni poeng, Georgia på andreplass med fire poeng, Spania har tre poeng, Norge har ett poeng, men Kypros har ikke vunnet et eneste poeng.

På den annen side, i undergruppe F-kampen, opprettholdt ikke Estland ledelsen med en score på 1:1 (1:0) og spilte uavgjort mot Aserbajdsjan.

Rauno Sapinens scoret for Estland i første omgang, men Anton Krivociuks utlignet i den andre etter mindre enn 20 minutter.

Fortsatt i undergruppe F, avsluttet Belgia kampen mot Østerrike med uavgjort hjemme med resultatet 1:1 (0:1).

Østerrike tok ledelsen i det 22. minutt av kampen, da belgiske Orel Magala rørte ballen og den fløy inn i eget lags mål, men Romelu Lukaku utlignet midtveis i andre omgang.

Leder for undergruppe F er Østerrike som har seks poeng på tre kamper. Neste kommer Belgia med fire poeng og Sverige med tre poeng, mens Estland og Aserbajdsjan fikk ett poeng hver.

Vinnerne av de to første plassene av de ti gruppene vil delta i den endelige turneringen, mens ytterligere tre deltakere i den endelige turneringen vil bli avgjort i mars 2024 i nasjonene A, B og C liga «play-off»-kamper. Liga.

EM arrangeres i ti byer i Tyskland fra 14. juni til 14. juli 2024.