Bilnyheter: Tester Honda e:ny1

TV Autozína ble kjent med ham under en kort prøvetur i Norge. På én lading kan denne elbilen tilbakelegge en distanse på 412 km, motoreffekt 150 kW, batterikapasitet 68 kWh, bakkeklaring 14,5 cm. Både visuelt og i dimensjoner ligner denne elbilen på den nye Honda HR-V. Men innvendig er e-en-why-one annerledes. Nettbrett i Tesla-stil er veldig forskjellige. Nytt for Honda er også et virtuelt målepanel uten såkalt visir eller solskjerm.

Vitolds Milius, sjefredaktør i Auto Bild Lietuva: «Det viktigste jeg skjønte i dag er at denne bilen er den samme som de vanlige bilene jeg har kjent i 30 år. Generelt er elbiler veldig forskjellige fra bensinbiler . Jeg føler det samme , det er nesten hjemme i dette, og mange vil kanskje like det. Det er ikke mye å lære på nytt, bare len deg tilbake og kjøre.»

Denne nye elbilen er også ganske komfortabel for de som sitter bak. Det er god plass og rakevinkelen er stor nok til å gjøre lengre kutt. Bagasjerommet er på 361 liter, eller nesten 1200 liter med baksetene nede. Honda er fortsatt en nykommer i elbilverdenen. Sjarmerende Honda E vil ikke ha noen etterfølger i Europa på grunn av lav etterspørsel. Kanskje crossoveren blir mer vellykket? – Som alle andre er dette veldig viktig. «Honda har allerede en veldig god modell, Honda E, men SUV-er er for tiden på moten, og det vil være mange som kan selge slike biler,» sa V. Milius.

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *