Sportsdistansen «Toyota» Riga Cycle Marathon ble avlyst på grunn av politiets kostnader

Etter å ha mottatt estimatet sendt av statspolitiet for kostnadene for tjenester for å sikre sikkerheten, som oversteg 21 532,80 euro, ble arrangørene, «vitende om de enorme kostnadene», tvunget til å kansellere Sports Highway-turen, og uttalte at det var den lengste turen . og den mest tidkrevende av alle avstander. Deltakeravgift vil bli refundert til deltakere som melder seg på Sports Highway-turen.

Arrangøren vil kontakte påmeldte deltakere.

Igo Japan

Arrangøren

«Det er beklagelig at endringene som ble gjort i sommer i reglene til ministerkabinettet, som forutsetter en betydelig økning i kostnadene ved å yte statlige polititjenester, truer med å ødelegge helsefremmende og ungdomsorienterte arrangementer, hvis implementering er umulig uten involvering av politiressurser. Etter vår mening er dette en kriminell handling mot en organisasjon som opprettholder en sunn livsstil og utvikling av ungdomsidretten.»

Han takket samtidig Rikspolitiet for deres profesjonelle og ansvarlige arbeid med å ivareta sikkerheten.

Japiņš ba også regjeringen om umiddelbart å gjennomgå prislisten for levering av polititjenester i sportsarrangementer og aktiv rekreasjon rettet mot samfunnsengasjement for å forbedre helsen. «Ellers risikerer vi å miste en del av befolkningen som ønsker å ta i bruk en sunn livsstil i en kvalitetskonkurranse!» understreket han.

Under sykkelmaraton vil trafikken på enkelte veier i Riga, samt på broer, være begrenset eller stengt

Trafikkrestriksjoner trer i kraft enkelte steder lørdag kveld 16. september. Det vil også skje betydelige endringer på flere kollektivtraseer.

Fra og med lørdag 16. september kl 17.00 til og med søndag 17. september kl 20.00 stenges kjøretøytrafikken på strekningen av 11. november fyllingen fra Akmens tilta til Vansu bru, samt på parallellveien i tilknytning til 11. november fyllingen på. siden Gamle Riga (mellom Bīskapa gāti og Poļu gāti).

Innholdet fortsetter etter annonsen

Reklame

Søndag 17. september fra 12.45 til 16.15 vil kjøretøytrafikken være stengt på 11. november vollen, General Radziņa vollen og Krasta Street, retning og strekning fra Akmens tilto til Dienudi tilto.

Også fra 12.45 til 16.30 vil trafikken være stengt på South Bridge mot Pārdaugava, fra Jalan Krasta til Jalan Bauskas, med kollektivtrafikk i venstre kjørefelt.

På den annen side, fra 13.00 til 17.00, vil trafikken være stengt på Bauskas Street, fra Dienudi tilta sirkel til Mūkusalas Street; Mūkusalas Road fra Bauskas Road til Akmens Bridge; Mūkusala Road ved rundkjøringen under Salu-broen; En steinbro i tunnelen; Ship Road; Trijādības gate; Ved Dam regulerer Ranki toveis trafikk på motsatte kjørefelt; Ballast på demningen; på Vansu-broen, og gir kollektivtrafikk i venstre kjørefelt.

Søndag 17. september blir det endringer i kollektivrutene under sykkelmaraton. Under arrangementet har kjøretøy forbud mot å stoppe og parkere flere steder, og etterlatte kjøretøy vil bli flyttet til nærmeste tillatte parkeringsplass.

Fra 16. september kl 17.00 til 17. september kl 20.00 vil det være forbudt å stoppe og parkere kjøretøy på strekningen av 11. november vollen fra Akmens tilta til Vansu tilta; 11. november på parallellveien ved siden av vollen på gamle Riga-siden (mellom Bīskapa gāti og Poļu gāti); Citadele Street i delen fra Torņa Street til Pils Square.

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *