«Fans» hour» – på mange skoler i dag erstatter støtte til latviske basketballspillere undervisning

TV3 Ziņas henvendte seg til flere byer med spørsmålet om de planla å se Latvia-Tyskland VM i basketball på skolen. Bystyret i Riga forklarte at skolen ikke hadde informert kommunen om planene, men de hadde rett. Hver skoledirektør kan bestemme seg for å planlegge undervisningsprosessen på nytt, men er ikke forpliktet til å rapportere til bystyret.

Bortsett fra det vil flere Valmiera-skoler definitivt se basketballkampen, inkludert Valmiera Viestura Secondary School, Valmiera State Gymnasium, Valmiera Technical College og andre. Dette ble bekreftet av skolen selv og byadministrasjonen.

En lignende situasjon vil oppstå i Ādaži og Mārupe, henholdsvis ved Ādaži High School og Mārupe State Gymnasium, hvor skolene har organisert flere skjermer for å se basketball sammen og hvor lærere inviteres til å la barn gjøre det hvis de uttrykker et slikt ønske . Rektoren innrømmet at han ikke visste hvor mange elever som ville komme for å se basketballkampen, fordi ikke alle har samme interesse for sporten.

På den annen side sa direktøren ved Ķekava ungdomsskole til TV3 News at klasser har lov til å se basketballkamper, men det vil ikke bli gjort kollektivt, det vil si at det er tillatt i klasser som har TV.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Reklame

Rapporter feil i artikler

Marker feil tekst og trykk Ctrl+Logg på.

Flagg feil tekst og rapporter det!

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *