Kaufland tilbyr renset karpe til -35 % til jul

Kaufland Bulgaria med spesialrabatt på fersk karpe til St. Nicholas Day. På tampen av høytiden tilbyr vårt lands største forhandler en rabatt på over 35 % på den tradisjonelle godbiten, også egnet til fastetiden, og kampanjen er gyldig til 6. desember. For den største komforten for kundene tilbys fisken renset, med skjellene bevart, fordi de ifølge tradisjonen bringer helse og velstand til familien. Det antas også at de større skalaene til Nicolas-karpen legges inn i lommeboken for å få inn penger gjennom året. Foruten ferie for sjømenn og byen Burgas, feires denne dagen også av bankfolk.

Karpekjøtt inneholder omega-6 fettsyrer, mange mineraler, proteiner og vitaminer. Den tradisjonelle Nikulden-oppskriften er karpe fylt med ris, nøtter og rosiner. Hvordan diversifisere menyen med grillet karpe og flere interessante oppskrifter, se i kanalnettstedet.

Foruten karpe, kutter detaljhandelslederen i løpet av festuken prisene på noen av de mest populære fiskene med opptil 30 %. Blant dem er laksescalope og filet, brasmer og sildefilet. For utvalget av vinduene dine Kaufland jobber med velprøvde bulgarske distributører som leverer produkter fra lokale danske, norske og greske selskaper og oppdrettsanlegg, samt direkte fra enkelte børser.

Selskapets forpliktelse til å garantere kvaliteten på varene og tjenestene som tilbys er en del av selskapets filosofi. På alle sine Kaufland e-steder pålagt en ekstra 6-nivå kvalitetskontroll for fersk fisk. Det implementeres gjennom hele kjeden – økte kriterier for leverandører og strenge varevalg, gjennom logistikk og mottakskontroll – suksessivt på bedriftens sentrallager og i filialene, helt ned til måten produktene oppbevares og vises i montre. Du kan lære mer om kontroll og kvalitet på arbeidet hos Kaufland her.

Ifølge kjedens kundeholdningsdata er interessen for fiskeprodukter økende. For å møte kundenes etterspørsel og helårsinteresse for fisk og fiskespesialiteter, har Kaufland firedoblet antall fiskehandlere de siste fem årene. Fersk fisk og sjømat er nå tilgjengelig i 31 hypermarkeder, totalt 11 bulgarske byer.

For maksimal kundekomfort tilbyr Kaufland Bulgaria fersk fisk ved vinduet med live service. spesiell resirkulerbar emballasje, som garanterer lagring av produkter ved riktig temperatur i opptil fire timer. Tilleggstjenester som filetering eller forhåndsbestilling av varer utenfor det faste sortimentet tilbys gratis til alle kjedekunder i hver fiskehandler som serveres.

For mer informasjon og andre oppdaterte kampanjer for St. Nicholas festbordet, kan du se den ukentlige brosjyren. her.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *