Aladdin, en god morsom film som mangler dybde

Aladdin, et tradisjonelt eventyr knyttet til 1700-tallet til den berømte «One Thousand and One Nights»-samlingen, som ble overtatt av Disney-animasjonsstudioene for noen år siden. Eventyret, som i likhet med de andre ikke krever noen opphavsrett, er mer enn 50 år gammelt, og hvis historie Disney var i stand til å bruke selv ved ganske enkelt å endre den til å lage en film som ble en kult.

Disney stopper imidlertid aldri, og det er derfor han laget en live-action-film der plottene til den første filmen gjentas.

En treg film

Det er ordene som oppsummerer en god del av filmen, sakte prosjekt. Begynnelsen av historien forblir litt flat, uten virkelige overraskelser, ingen glans, og mest av alt, uten å være veldig interessant og relevant. Skapelsen av en levende film må bringe nye ting, enten det er estetisk, skriftmessig eller rett og slett fra et realistisk synspunkt.

Vi er basert på en kultanimasjonsfilm, baren er høy og du kan føle det. Første del av filmen den etablerer det vi allerede vet, uten sterke handlinger, med engstelige aktører.

Noen ting er lagt til, for eksempel musikk hvis nytten reiser spørsmål eller andre problemer for visse karakterer. Musikken forblir uoffisiell og kan noen ganger bryte rytmen, noe som er vanskelig å opprettholde i begynnelsen av filmen. Når det gjelder problemene, mens noen forblir interessante med små glimt av det originale verket, er andre litt for Disney. Har et geni nødvendigvis en kjærlighetshistorie?

Gode ​​ting å huske

derimot vi vil huske noen gode poeng poeng for denne filmen som gjør den til en enkel, men hyggelig film å se.

Først tilbake til tempoet, etter de første 30 minuttene tar det seg opp.

Ganske friskt, behagelig tempo, med noen overraskelser. Og det som gjør denne filmen morsommere er skuespillerne. Sjenerte til å begynne med ser det ut til at de bryter seg løs så snart ånden kommer.

Will Smith, som har blitt sterkt kritisert de siste ukene, har gitt seg selv til en mer enn hederlig opptreden. En sterk karakter som han legemliggjør ganske godt med tanke på det enorme presset han kan ha hatt.

Når det gjelder gjennomføring bortsett fra noen få planer ganske fin og for det meste effektiv, kanskje regissøren kan utsettes for mangel på ambisjoner, forblir ganske konvensjonell. Når det gjelder historien, holder den seg ganske tett opp til basisfilmen, med noen få unntak.

Men vi kan applaudere ønsket om å gjøre Jasmine til en sterkere, dypere karakter med mer ambisjon uten å overdrive det, noe som er ganske fint fra Guy Ritchies side.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *