AppleCare+ utvidelse nå også i Nederland

Kunder med AppleCare+ kan… Utvid dekningen så snart forsikringen utløper. Dette er ifølge et oppdatert støttedokument fra Apple og gjelder AppleCare+-abonnementer for iPhone, iPad og Apple Watch. Disse forsikringene gjelder vanligvis de to første årene. Du kan deretter fornye abonnementet ditt månedlig eller årlig. Forsikringsdekningen av abonnementet ditt kan derfor vare lenger enn 24 eller 36 måneder på månedlig eller årlig basis inntil du kansellerer. Du må imidlertid kjøpe ny forsikring innen 30 dager etter utløpet av den opprinnelige dekningen.

AppleCare+ kan også utvides på Mac, men kun på årsbasis. Forsikringens bindingstid er tre år; Etter det kan den til enhver tid forlenges med ytterligere ett år. Prisen forblir den samme ved forlengelse. Imidlertid avgjør Apple først om en enhet er kvalifisert for en AppleCare+-utvidelse. Forlengelse er mulig i følgende land: Australia, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Japan, Nederland, New Zealand, Norge, Østerrike, Spania, Sverige, Sveits, Storbritannia, USA. Belgia blir derfor utvist fra partiet.

AppleCare+-forsikring leveres av det luxembourgske selskapet AIG, som er godkjent av den nederlandske finanstilsynet.

Hvor mye koster fornyelse av AppleCare+?

Apple har ikke avslørt prisen på utvidelsen. Det ble heller ikke kunngjort hvilke kriterier som skulle legges til grunn for muligheten for forlengelse. All informasjon Apple ønsker å dele om det på dette tidspunktet er finner du på denne siden og det svarer ikke på alt. Bare hvis du har en enhet som er kvalifisert for AppleCare+-fornyelse, vil du vite om den gjelder deg og hvor mye den koster. Du trenger bare å ha en slik enhet…

Vi mistenker at de for øyeblikket sjekker om enheten fortsatt er helt OK. Når det gjelder prisen på utvidelsen: kanskje det Priser i USA litt støtte. Der kan du forsikre din Mac fra $99 i tre år eller for $35 per år. Fornyelsen er årlig, så du betaler $99 per år. De nederlandske AppleCare+-sidene er ikke oppdatert ennå, men du betaler en ekstra dollar (eller euro) for en årlig fornyelse.

også se på

AppleCare+: den fullstendige forklaringen av Apples utvidede garanti

Hva er AppleCare+, den utvidede garantien for iPhones, iPads og andre Apple-produkter? I denne forklaringsartikkelen vil du lære mer om AppleCare+, om du trenger det, og hvilke Apple-brukere som vil ha mest nytte av det.

Prisen på AppleCare+ varierer avhengig av enheten. Løpetiden for iPhone er alltid 2 år og kan deretter forlenges.

Betal for AppleCare+ månedlig

Månedlige betalinger er nå også mulig. Dette varierer avhengig av enheten. For iPhone 15 Pro Max betaler du for eksempel 229 euro for en periode på to år eller 11,99 euro per måned. Hvis du betaler månedlig, vil du bruke totalt €287,76, som er betydelig mer. Ønsker du i tillegg tyverisikring betaler du 299 euro for to år eller 14,99 euro per måned.

For standard iPhone 15s er prisen litt lavere.

Apple introduserte også taps- og tyveriforsikring for AppleCare+ for noen dager siden. Dette sikrer at tap og tyveri av din iPhone også dekkes, med et maksimalt antall krav på to per tolv måneder og en egenandel på €129 per skade. For dette betaler du 60 til 70 euro i tillegg til normalprisen.

også se på

AppleCare+ for iPhone nå med tap og tyveribeskyttelse i Nederland

AppleCare+ for iPhone nå med tap og tyveribeskyttelse i Nederland

Apple har lagt til et nytt alternativ til AppleCare+ i Nederland. Du kan nå også legge til tap og tyveri i forsikringsdekningen, men du må betale en liten tilleggsavgift.

Tipser: Onne, takk!

Endringshistorikk:

  • 2023 – 23. september kl. 11:30: Lagt til mer informasjon om Apples fornyelsespriser og kriterier.

smith

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *