Norge sparket Galatasaray til en sen vinner mot Molde i forkant av Champions League-gruppespillet

Helten i det gjestende laget var nordmannen Frederik Midtsche, som i det tredje minuttet av erstatningstid, etter Mauro Icardis pasning, sto i mål foran mål i en kontring.

I kampens åttende minutt tok hjemmelaget ledelsen 1-0 på hjørnespark, via Martin Ellingsens presise heading, men frem til pause klarte Galatasaray å ta ledelsen – i det 25. minutt, via et direkte spark. Sergio Oliveiras frispark, ballen traff muren skapt av Norge, endret løpsretningen og havnet i mål, men i det 29. minutt av 2:1-kampen scoret argentineren Icardi med et flott spark fra luften. , uten å stoppe ballen etter å ha mottatt en pasning fra det fremre målet.

I starten av andre omgang sørget Christopher Haugen for 2:2 med et kraftig skudd fra kloss hold, hjemmelaget fortsatte å angripe mye, men scoret ikke enda et mål og gikk til slutt på et smertefullt tap.

Den andre etappen i Istanbul finner sted 29. august.

I den første kampen i «play off»-runden beseiret portugisiske «Braga» Athen «Panathinaikos» fra Hellas 2:1 (0:0) hjemme.

Avel Ruiz og Alvaro Djalo scoret vinnermålene i henholdsvis 51. og 75. minutter, men Daniel Mansini klarte å hente inn et mål for gjestene i kompensasjonsperioden.

I en annen kamp i den avgjørende kvalifiseringsrunden trakk «Maccabi» Haifa fra Israel uavgjort 0:0 (0:0) med «Young Boys» fra Sveits.

Den andre kampen i denne duellen vil også finne sted 29. august, hvor vinneren går inn i UEFA Champions Leagues gruppespill om to kamper, mens taperen fortsetter europacupen i UEFA Europa Leagues gruppespill.