AZ-duoen debuterer med de nederlandske juniorene | Resultater internasjonale kamper

Publisert på 13. oktober, 09:04

ALKMAAR – I landskampspausen flyr flere AZ-spillere til kamper med landslaget sitt. På AZ.nl holder vi deg oppdatert på ytelsen deres.

FREDAG
Japan
Japan spilte en vennskapslandskamp med Canada fredag ​​ettermiddag som forberedelse til VM-kvalifiseringen i november. Japanerne vant kampen 4-1. Yukinari Sugawara så på sine landsmenn fra benken.

TORSDAG
Ung appelsin
Myron van Brederode debuterte for de nederlandske juniorene torsdag ettermiddag i Georgia. Sammen med Ruben van Bommel startet han i Michael Reizigers startellever. Ernest Poku kom inn som innbytter i det 68. minutt og fikk også sin debut. Keeper Rome-Jayden Owusu-Oduro så på lagkameratene fra tribunen. De nederlandske talentene vant 0-3 mot Georgia og er nå ubeseiret på førsteplass i gruppe C i EM-kvalifiseringen.

Ungt Norge
David Møller Wolfe spilte treningskamp mot Ungt Østerrike med sine landsmenn torsdag kveld. Motstanderen tok ledelsen 1-0 i det 14. minutt. Det var først i sluttfasen av kampen at nordmennene klarte å kontre takket være to scoringer fra Thelo Aasgaard og Lasse Nordås. Med treningsspillet forbereder nordmennene seg til EM-kvalifiseringskampen mot Young Italy tirsdag 17. oktober. Møller Wolfe dukket kun opp i første akt.