– I siste liten fikk vi tilbudet om å spille hovedkampen for hele galla-kvelden mot en veldig god og kjent motstander, Mohammad Khalil. Motstanderen er norgesmester i thaiboksing og har bodd lenge i Thailand tid, hvor han blant annet har kjempet med den legendariske Saenchai-konkurrenten. Det var derfor en stor utfordring for Štěpán Guba. De kjempet i thaiboksing i 3×3 minutter i små MMA-hansker,» sa hovedtreneren for Olomouc-klubben Tomáš Musil.

Etter den første relativt jevne runden fikk Guba opp farten og begynte å sikte mot motstanderen, hovedsakelig med bokseslag og lave spark. I tredje runde brakk han motstanderens nese etter et kraftig knestøt og vant med TKO i tredje runde.

Jaylen Butz

La oss komme til konklusjonen. BK Redstone har endelig stengt troppen

«Vi spilte bare på mandag, og til slutt ble det avtalt en annen vektklasse. At Štěpán var 60 % forberedt var ingen dårlig prestasjon. Han så godt motstanderens angrep og var i stand til å akseptere og svare utmerket på dem. «Forhåpentligvis vil det nå komme et tilbud for neste kamp, ​​så kan vi forberede oss i fred teknisk, fysisk og vektmessig,» konkluderte Musil.