Bekreftet! En fotballspiller som var på Manchester Uniteds lønnsliste skal til Tsjekkia

Etter å ha forsøkt å etablere seg i en tropp for en verdensgigant i England, vender han nå tilbake til Tsjekkia for å prøve å starte karrieren og ikke bare bli stemplet som et evig talent. hvem handler det om

Ondřej Mastný, en elev av Jihlava, kommer tilbake til laget fra Vysočina, slik det ble spekulert i forrige uke. Nå er det offisielt, klubben har bekreftet hans retur på sin hjemmeside.

Mastný har vært spiller for berømte Manchester United de siste årene, men spilte ikke for seniorlaget på det berømte Old Trafford stadion da han kun var aktiv i ungdomstroppen.

Forrige sesong var han gjest i Nord-Irland, hvor han spilte for Portadown FC der i fem måneder. Med laget han rykket ned fra den høyeste nasjonale konkurransen, spilte han åtte kamper.

«Vi er veldig glade for å ønske vår student velkommen i FC Vysočina-trøye. Vi ser frem til at han passer inn i laget vårt, tar med sin verdifulle kunnskap og erfaring fra storklubben og kjemper for sin plass mellom de tre stolpene med de nåværende målvaktene i toppklasse.sa Pro klubbens hjemmeside Styreleder i FC Vysočina Jihlava Lukáš Vaculík.

«Etter slutten av forrige sesong tenkte jeg allerede på hvordan jeg kunne styrke og øke konkurransen på keeperplassen. Det var ikke det at vi ikke stolte på keeperne Pavlo Soukup og Adam Jágrik, det var det at vi ønsket å utfylle laget deretter.« fortsatte Vaculík.

«Det tok oss litt tid å avklare måten Ondro kom på ettersom klubben vår foretrekker permanente overgangsspillere. Jeg er veldig glad for at vi klarte det og at Ondra er fast spiller i FCV igjen fordi han har signert en flerårskontrakt«la Vaculík til.

Mastný kom til Manchester United i 2018 i en alder av seksten. På den tiden fanget han en eldre tenåring fra Jihlava. Han var medlem av det nasjonale under-21-laget og spilte i UEFA Youth League, ungdomsekvivalenten til Champions League.

Hos Manchester United var Mastný på en ettårskontrakt, klubbens ledelse vurderte å beholde ham i ungdomslaget, men bestemte seg til slutt for å ikke stoppe spilleren fra å reise hjem.

Kilde: FC Vysočina Jihlava

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *