Burgas startup «MCS 20» vant et norsk stipend – Burgas

Burgas-selskapet «MCS 20», engasjert i produksjon og installasjon av lette stålkonstruksjoner, har muligheten til å utvide og modernisere sin virksomhet takket være et tilskudd fra Innovasjon Norge. Zlatina Georgieva, direktør i selskapet, forteller mer om produksjonsprosessen og kommende investeringer:

«MCS 20 EOOD er ​​en familiebedrift. Vi startet virksomheten vår i Storbritannia og flyttet til Bulgaria i 2020 for å utvide markedspotensialet vårt, ettersom produktet vårt var nytt for landet. Vår hovedvirksomhet er produksjon og installasjon av lette stålkonstruksjoner som en grunnlag for oppføring av bolig- og næringsbygg.

Vår teknologi er basert på bruk av kaldformede galvaniserte elementer som kan påføres i hele byggesystemet: bærende vegger, inner- og yttervegger, gulvbjelker og takelementer.

Hele produksjons- og monteringsprosessen er fokusert på konstruksjonsinnovasjon. Vi bruker høykvalitetsprodukter for våre strukturer for å sikre holdbarhet og variasjon, og møte behovene til våre kunder. Dette konseptet er uløselig knyttet til det faktum at vår produksjon er helt økologisk, med lavt karbonavtrykk, null avfall og svært energieffektiv. Jakten på innovative og økologiske løsninger innen bygg og anlegg bidrar faktisk til utviklingen av vår aktivitet, siden mengdene med byggeavfall og tilhørende prosess- og lagringskostnader er blant hovedkostnadene i vår sektor.

Det som tiltrakk oss med finansieringsmulighetene Norge tilbyr, var tilskuddsutlysningens fokus på innovasjon og miljøpåvirkning. Dette sammenfaller fullt ut med den sentrale ideen til selskapet vårt og svarer samtidig på behovet for å investere i konkurranseevnen til markedet vårt uten å miste fokus på bærekraft.

Vi føler oss veldig heldige for at Innovasjon Norge har anerkjent potensialet i prosjektet vårt og mulighetene det gir. Ved å investere i nytt utstyr kan vi optimere arbeidet vårt og øke produktiviteten, samtidig som vi reduserer energikostnadene og spesielt underleverandørers. Evnen til å gjennomføre større deler av produksjonsprosessen uten å stole på eksterne underleverandører gjør at vi kan bruke enda strengere kvalitetskontroll og gå mindre på akkord med produksjonseffektivitet og sløsing. I tillegg kan vi tilby kundene våre enda mer variasjon når de designer deres nye hjem eller forretningssted.

Sist men ikke minst, som enhver bedrift, streber vi etter å forbedre arbeidsmiljøet til våre ansatte. Som en familiebedrift jobber vi selv i dette miljøet. Alt som gjør arbeidsplassen vår renere, roligere og tryggere er en stor gevinst. »

Du kan lære mer om produksjonsprosessen og nye teknologier introdusert i selskapet på siden til «MCC 20» EOOD.


Denne publikasjonen er gjort mulig takket være støtte fra Norge gir Innovasjon Norge. Prosjekt 2021/335045 / MSS 20 Ltd

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *