Direktøren for Maichin dom fikk en inntekt på 1 707 000 BGN på 2,5 år – Helse

Direktøren for et offentlig sykehus mottok 1 707 000 BGN gjennom ulike mekanismer på to år og fem måneder, ble det rapportert bTV. Dataene kommer fra Helsedepartementets internrevisjonsrapport, og helseinstitusjonen er Mors hjem, bekrefter fagdepartementet overfor media. I tillegg stengte sykehuset in vitro-klinikken og Helsedepartementet mottok seks anmeldelser.

Eieren av maisonetten til sykehuset «Lozenets» ble dekan ved det medisinske fakultetet ved SU

Dette skjer på bakgrunn av protester på den største fødeavdelingen over arbeidsforholdene og behandlingen av leger.

I en rapport til bTV sa leger ved Maichin Dom Hospital at de hadde en revisjonsrapport, som viser at administrerende direktør Ivan Kostov har mottatt mer enn 1 707 000 på to og et halvt år. bTV har også dokumentet.

500 kvadratmeter med luksus: Mystisk leilighet i «Lozenets» sykehus med jacuzzi og badstue

Bilder: bTV

Dr. Alan Nachev, som er leder for operasjonsenheten ved «Mother’s Home», sa at det ikke er noen forklaring og at disse inntektene er hundre ganger høyere enn jordmødres og legers. Som en del av rapportens funn stilte bTV spørsmål til Helsedepartementet. De bekrefter dataene. Ifølge dem mottok Dr. Ivan Kostov på to år og fem måneder mer enn 1 700 000 BGN fra forskjellige kilder, inkludert 948 000 BGN fra konsulentvirksomheten hans ved legesenteret, som er mer enn 51 % av inntekten hans.

BIRD.BG-undersøkelse: Tsoncho Ganevs svigermor er kilden til pengene fra Sylvesters leilighet

«Den medisinske strukturen har bedt om kansellering av den assisterte forplantningsaktiviteten,» la Helsedepartementet til. Siden begynnelsen av 2023 er det inngitt seks klager mot «Mors hjem», legger Helsedepartementet til. Noen av rapportene gjelder brudd på ledelses- og arbeidslover, interessekonflikter, eneledere, «pårørende utnevnelser», heter det i departementets svar.

Den første babyen i 2023 i Norge er bulgarsk

«Internrevisjon»-enheten beslagla de kompetente myndighetene, sier de også og konkluderer: «Vi minner om at påtalemyndigheten i dette øyeblikk også er engasjert med «Moderselskapet», og inspeksjonene pågår fortsatt.

Sykehusdirektøren kommenterte ikke saken, selv om media forsøkte å kontakte ham.

Les alt om den 49. nasjonalforsamlingen HER

Lytt til de mest interessante samtalene fra Dariks lufta på radiopodcasten til lydsky, Spotify, Apple-podcast Og Google Podcaster

Følg oss på Facebook, IKT Tac Og instagram

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *