Fjoråret var det beste året for Apple-selgeren i Litauen
Foto Judita Grigelyts (V).
I fjor tjente iDeal, et teknologifokusert handels-, tekniske tjenester og tilgangsselskap for Apple-produkter i USA, 1,32 millioner. Nettoresultatet i euro er 14 % høyere enn i 2021 (1,16 millioner euro). Mon forklarer at dette var hennes beste resultater.

iDeals salg steg 28 % til 46,6 millioner i fjor. EUR (2021: EUR 36,4 millioner), ifølge de økonomiske rapportene sendt til registersenteret.

I 2022 klarte selskapet ifølge iDeal å oppnå sine beste økonomiske resultater noensinne.

Det sies at salget i fysiske butikker vokste raskere enn på nett: Det ble oppnådd en liten økning i salget i alle selskapets fysiske salgskanaler. Selskapets e-handel gikk ned i perioden etter pandemien.

I fjor ble det utbetalt 0,5 millioner til aksjonærene. I følge overskuddsfordelingsprosjektet forventes de å få tildelt samme beløp i EUR-utbytte.

Selskapet ble registrert i Litauen i 1997, tidligere het det ITC Consulting and Desktop Publishing Computers, og siden 2016 har det drevet under navnet iDeal.

mons aksjer eies av tre fysiske personer.


Det er forbudt å reprodusere informasjonen til BNS nyhetsbyrå i offentlige informasjonsmedier og på internettsider uten samtykke fra UAB “BNS”.

Velg selskapene og temaene som interesserer deg og vi informerer deg i et personlig nyhetsbrev så snart de er omtalt i Business, Sodra, Registersenter, etc. i gamle.