Fra Sopot til Sverige og Norge! Flixbus lanserer ny forbindelse

11:00, 27.07.2023
.

FlixBus, en global mobilitetsleverandør som tilbyr praktiske og rimelige reiser, annonserte åpningen av den første direktelinjen fra Polen til Norge. Grønne busser til Oslo har avgang fra Krakow 3. august 2023 og stopper underveis i blant annet: Gdańsk, Sopot og Gdynia. Reiseruten inkluderer en fergetur fra Gdynia til Karlskrona som en del av billetten kjøpt på nettsiden. www.flixbus.pl eller i mobilapplikasjonen.

Norge er et annet skandinavisk land i FlixBus-tilbudet med direkteforbindelse fra Polen. Det er anslått at mer enn 100 000 polakker bor der, for hvem å lansere en rute fra Oslo representerer en praktisk mulighet til å reise til hjemlandet. I tillegg er Norge et flott feriemål og sommeren er den beste tiden å besøke de norske fjordene. I tillegg tilbyr FlixBus muligheten til å transportere en sykkel, noe som kan gjøre sightseeing enda morsommere.

Den nye linjen til Oslo er en annen og andre FlixBus-forbindelse med fergeoverfart inkludert i billettprisen. Den første har vært i drift siden 27. juli på ruten som forbinder Warszawa med den finske byen Vaasa. På ruten til Finland foregår fergeoverfarten mellom Tallinn og Helsinki.

Du kan nå Norge fra Polen på mindre enn 24 timer ombord på FlixBus-busser og en Stena Line-ferge. Første time på denne ruten begynner 3. august. Starter reisen i Gdynia tar turen til Oslo under 24 timer, mens den totale reisetiden fra første stopp i Polen er rundt 32 timer. Reisetidene kan variere noe avhengig av ukedag. Linjen vil gå hele året, 7 dager i uken, i begge retninger.

Fra Krakow til Oslo med kun én billett

Linje N1202 går fra MDA busstasjon i Krakow. Neste stopp i Polen er Katowice, Łódź, Ciechocinek, Toruń, Grudziądz, Gdańsk, Sopot, Gdynia. Deretter, fra Gdynia til Karlskrona, reiser passasjerer langs kysten med en nattferge. I Sverige vil busser stoppe ved Växjö, Värnamo, Jönköping, Borås, Gøteborg-Landvetter flyplass og Gøteborg. Siste stopp på denne ruten er hovedstaden i Norge – Oslo.

– Takket være samarbeidet med Stena Line tilbyr FlixBus muligheten for enkel og komfortabel reise fra Polen direkte til de skandinaviske landene, via Sverige til Norge. Dette er en stor bekvemmelighet for passasjerene, for ved å bestille en reise på FlixBus-nettstedet eller i mobilapplikasjonen vil de kunne reise hele ruten med en enkeltbillett, uten å måtte reservere en separat fergeoverfart. I tillegg inkluderer kursprisen også et hyttesete – sa Michael Leman, daglig leder for FlixBus i Polen, Ukraina og Baltikum.

Før du reiser på denne ruten, kreves ytterligere online registrering. For å garantere passasjerene plass i kabinen under fergeoverfarten, må de fylle ut skjemaet mottatt i e-posten ved bestilling inntil 72 timer før reisens start.

FlixBus utenlandstilbud

Norge er det sjette landet lagt til FlixBus-nettverket i år, tilgjengelig direkte fra Polen. Det er også for øyeblikket det tredje skandinaviske landet som tilbys tidligere gikk grønne busser allerede til Danmark og Sverige. Med denne utvidelsen kan reisende fra Polen direkte nå opptil 22 europeiske land. I tillegg til FlixBus-busstjenestene som er tilgjengelige i Skandinavia, kan du også bruke FlixTrain-tjenester i Sverige. Det er det andre landet, etter Tyskland, som har Flix planoverganger.

Den nyåpnede linjen er den tredje som forbinder Polen med Skandinavia. Passasjerer som reiser fra Polen vil også finne to andre ruter til denne regionen i FlixBus-tilbudet:

  • N1376: Krakow – Katowice – Wrocław – København – Malmö
  • N150: Medyka – Rzeszów – Krakow – Katowice – Wrocław – Berlin – Aarhus – Aalborg

Fra nå av kan du nå alle skandinaviske land takket være de grønne linjene fra Polen.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *