Game of Thrones: Liam Cunningham kommer med nyheter om Jon Snow-spin-off

I et intervju med den amerikanske siden Den of The Geek avslørte Liam Cunningham at han kontaktet Kit Harrington om «Game of Thrones»-spin-offen dedikert til Jon Snow for å fortelle ham at han var tilgjengelig for å gjenta rollen. Ser Davos.

Den perfekte løytnant. I løpet av de 8 sesongene av «Game of Thrones» spilte Liam Cunningham karakteren til Ser Davos, en lojal alliert av Jon Snow gjennom hele serien. Under et intervju med amerikansk side Dag of the GeekDen irske skuespilleren betrodde at han ikke var motstander av ideen om å spille ham igjen i en mulig spin-off «Game of Thrones» dedikert til Jon Snow. Han innrømmer til og med at han kontaktet Kit Harington om det.

«Jeg sendte en tekstmelding til Kit for å si: «Vurder å ringe Davos. Jeg har ikke fått svar ennå. Jeg ønsker dem lykke til med prosjektet, og hvis sjekken er stor nok, kan jeg kanskje komme tilbake, ler han. «Game of Thrones»-spinoffen dedikert til Jon Snow, som ble nevnt av George RR Martin i juni 2022 gjennom en melding publisert på bloggen hans, samt av Kit Harington selv i desember i fjor, har fortsatt ingen produksjonsdato. Ingen utvikling kan forventes så lenge forfatter- og skuespillerstreiken fortsetter å lamme Hollywood.

I intervjuet sitt vendte også den 62 år gamle komikeren tilbake til originalseriens utrolige popularitet. «Game of Thrones-serien var et fenomen. Ingen kunne ha forutsett at det ville bli et slikt kulturelt fenomen og det er ekstremt vanskelig å lage. Du kommer på noe og enten skjer det eller så skjer det ikke. I dette tilfellet var det en flodbølge, sier han.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *