Latviske hockeyspillere scoret ikke, mesterskapet startet med tap for Canada. Høydepunkter / artikler

I en ubeleilig start på kampen slapp hjemmelaget raskt inn to mål og Artur Šilov erstattet Ivar Punnenov i mål. I andre omgang scoret Canada ytterligere to mål og forsterket ledelsen med to mål i siste periode.

Resultatene av avstemningen om de beste hockeyspillerne til det latviske landslaget i kampen mot Canada

I den fortsatte turneringen møter det latviske landslaget Slovakia lørdag, og skal senere i gruppespillet møte Tsjekkia, Norge, Slovenia, Kasakhstan og Sveits. De fire sterkeste lagene i gruppen går videre til kvartfinalen.

I den første kampen i mesterskapet på «Arena Riga» tidlig fredag ​​klarte det tsjekkiske landslaget å beseire det slovakiske landslaget.

Episode av kampen Sverige og Tyskland

Motsatt, i den andre gruppen i Tammerfors, tapte Finland 1:4 for det amerikanske landslaget, mens Sverige vant 1:0 for det tyske landslaget.

Finland vs USA kampepisode

Verdensmesterskapet finner sted i Riga og den finske byen Tammerfors, hvor medaljevinnerne kåres i finalen 28. mai.