Gode ​​nyheter for Sparta! Livakovič, målvakt nummer én, vil forlate Dinamo Zagreb før kampen

Etter Spartas exit fra Champions League går alle de tre tsjekkiske lagene inn i sluttspillet i europacupene torsdag. Hvordan går det med motstanderne Slavia og Sparta i Europa League og hvordan går det med Pilsen i Conference League?

Situasjonen rundt den tsjekkiske koeffisienten er kritisk. Fortuna League er eliminert fra TOP-15-konkurransene, og hvis Tsjekkia ønsker å returnere dit, trenger de tre lag i gruppen. De fleste øynene er rettet mot Pilsen, den eneste i gruppen som ennå ikke er trygg.

Tobol Kostonai Han er akkurat slik Viktoria spilte, selv om han gikk gjennom på straffer mot Irlands Derry City og ikke var noe bedre i den generelle sammenhengen i dobbeltspillet. På den annen side hadde han tidligere slått ut Basel, fjorårets Conference League-semifinalister.

Tobol sliter i den kasakhiske ligaen, og i helgen spilte de 1-1 på Aktobe til tross for at de gikk for et powerplay fra det 55. minutt. Sjetteplassen etter 18 runder viser at Kostonaj i hovedsak er fokusert på den europeiske kvalifiseringen.

Sparta venter som en kandidat til Europa League Dinamo Zagreb. De kroatiske mesterne ble også uheldig eliminert fra Champions League, med to klare mål på AEK Athen, det første tapet av direkte opprykk og deretter ekstraomganger.

Dinamo har utsatt de to siste seriekampene, mot disse tok de kun fire poeng på tre runder. Likevel skal det bemerkes at Sparta venter på stjerner som Dominik Livaković, Luka Ivanušec eller Bruno Petkovič.

Zorya Luhansk Det venter på cuppremieren, så langt har det bare startet den hjemlige ligaen og det må man si veldig dårlig. Etter fire runder har de bare fire poeng og taper ett enkelt poeng til nedrykksstreken.

Motstanderne Slavia har ikke scoret hjemme mot Oleksandria hele sesongen og totalt sett gjør de det dårlig foran. Luhansk har scoret mer enn én gang i bare én av de siste seks kampene, tvert imot har de fire siste kampene ikke sluppet inn tre ganger.

Kilde: Uefa

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *