Hayu tilbyr tilgang til det mest populære realityinnholdet om bord på Air Canada-flyvninger

Klasse i: Ferie og turisme
emner: Nye produkter/tjenester, partnerskap, reiser

TORONTO, 12. oktober 2023 (GLOBE NEWSWIRE) – Hayu, NBCUniversals reality-TV-strømmetjeneste, lanseres med AirCanada, og legger til sin egen dedikerte kanalprogrammering for operatørens førsteklasses underholdningssystem ombord, med øyeblikkelig virkning.

Dette enestående partnerskapet kommer når Hayu feirer femårsjubileum i Canada. Ved denne anledningen vil Hayu tilby AirCanada-passasjerer et bredt utvalg av de beste realityseriene gjennom flyselskapets ledende underholdningssystem ombord.

«Vi er henrykte over å jobbe med Hayu, vår ledende reality-TV-streamingpartner, for å legge til populære reality-TV-serier til AirCanadas prisvinnende underholdningssystem ombord,» sa Norman Haughton, direktør? Underholdning ombord, tilkobling og analyse, av AirCanada. Underholdning på fly er et viktig aspekt ved reise for våre kunder, spesielt på langdistanseflyvninger, og vi vurderer hele tiden mulighetene for å legge til oppdatert og eksklusivt innhold som vil glede kundene våre. Vi ser frem til å ønske kundene våre velkommen om bord og se dem se deres favoritt realityserier eller oppdage vårt uovertrufne utvalg av underholdningsalternativer ombord.

Alle AirCanada-fly utstyrt med separate underholdningsskjermer ombord vil nå tillate deg å se timevis med actionfylt TV-innhold på Hayu-kanalen, inkludert episoder av dens mest populære serier som f.eks. The Real Housewives of Atlanta, Sommerhus, Toppkokk, Under dekk, for bare å nevne noen. Med mer enn 300 serier vil Hayus programmering oppdateres jevnlig, og tilby passasjerene et nytt utvalg av reality-TV-serier å se på under reisen.

Siden vi lanserte for fem år siden, har vi vokst så raskt at vi nå kan si at kanadiere er fans av reality-TV, sier HendrikMcDermott, administrerende direktør for Direct to Consumer Services i Europa, Midtøsten og Afrika. Som den eneste streamingplattformen for reality-TV i landet, er vi glade for å samarbeide med AirCanada for å gi reality-TV-fans bedre tilgang til favorittinnholdet sitt på bakken og i fly.

For mer informasjon besøk www.hayu.ca.

https://www.instagram.com/hayusocial/
https://www.facebook.com/HayuSocial
https://twitter.com/hayu_ca
https://www.tiktok.com/@hayusocial

Mediekontakt:
Jessica Hofeldt? Agnostiker
[email protected]

Om AirCanada
AirCanada er Canadas største flyselskap, landets nasjonale flyselskap og et medstiftende medlem av StarAlliance-nettverket? den største globale gruppen av flyselskaper. AirCanadas ruteflyvninger kobles direkte til mer enn 180 flyplasser i Canada, USA og i utlandet på seks kontinenter. AirCanada har fire stjerner fra Skytrax. AirCanadas Aeroplan-program er Canadas ledende reiselojalitetsprogram. Det gir sine medlemmer muligheten til å samle eller bytte poeng med verdens største nettverk av 45 partneroperatører og for et bredt spekter av belønninger? varer, hotellopphold eller leiebil. AirCanada Cargo, fraktavdelingen til AirCanada, har kapasitet og tilkobling til å betjene hundrevis av destinasjoner på seks kontinenter med AirCanada passasjer- og fraktflyvninger. AirCanada har satt et ambisiøst mål om å oppnå karbonnøytralitet i alle sine operasjoner globalt innen 2050. AirCanada-aksjer handles på Toronto Stock Exchange (TSX) i Canada og OTCQX-plattformen i USA.

Om Hay

Fra NBCUniversal er Hayu den første fullt dedikerte reality-TV-streaming-abonnementstjenesten av sitt slag, og tilbyr hver episode og sesong av et bredt utvalg av reality-TV-franchiser, alt på ett sted. Tilgjengelig i 45 markeder, inkludert Albania, Andorra, Australia, Østerrike, Belgia, Bosnia, Bulgaria, Canada, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Hong Kong, Ungarn, Island, Irland, Italia , Kosovo, Latvia, Litauen, Luxembourg, Malta, Montenegro, land – Nederland, New Zealand, Nord-Makedonia, Norge, Filippinene, Polen, Portugal, Romania, Serbia, Singapore, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits, Tyrkia og Storbritannia , på tvers av en rekke enheter (mobil, nettbrett, bærbar PC, smart-TV og utvalgte konsoller) på www.Hayu.com.

Hayu tilbyr et endeløst univers av reality-TV med over 300 programmer, over 10 000 episoder å laste ned og se mens du er på farten, alt uten reklame. De fleste programmer sendes samme dag som i USA, inkludert TV-franchisene The Real Housewives, Under Deck, Vanderpump Rules og Million Dollar Listing. Oppdag Hayus undersjangre for virkelighetsinnhold: Hjem og design, Dating, Mote og True Crime.

Om NBCUniversal
NBCUniversal er et av verdens ledende medie- og underholdningsselskaper. Vi lager innhold i verdensklasse som vi distribuerer gjennom vår portefølje av filmer, TV-serier og streamingprogrammer, og som vi setter opp i fornøyelsesparkene våre og for forbrukeropplevelser. Vi eier og driver ledende underholdnings- og nyhetskanaler, inkludert NBC, NBCNews, MSNBC, CNBC, NBCSports, Telemundo, lokale NBC-tilknyttede selskaper, Bravo, USANetwork og Peacock, vår premium annonsestøttede strømmetjeneste. Vi produserer og distribuerer audiovisuelle verk og filmverk gjennom Universal Filmed Entertainment Group og Universal Studio Group, og driver fornøyelsesparker og attraksjoner i verdensklasse gjennom Universal Destinations & Experiences. NBCUniversal er et datterselskap av ComcastCorporation.

Du kan også være interessert i disse pressemeldingene

15:00

BASF bidrar til aktivitetsprogrammet for den nasjonale uken…

14:49

Torsdag 10.12.2023 VALG-2: 1 6 VALG-3: 0 7 0 VALG-4: 2 8 2 1 VEDLEGG: 2529575 DAGLIG KENO 4, 8, 9, 10, 12, 14, 15, 23, 23, 23, 34, 36, 41, 42, 43, 46, 51, 65, 68, 70. KILDE OLG-vinnere

13:45

Pierre Richer hadde en veldig rik avling over Thanksgiving-helgen! Denne Montrealer vant faktisk $5 000 000 jackpotten i Lotto Max-trekningen 6. oktober. Mr. Richer gikk på jobb som planlagt,…

13:00.

Trygge og inkluderende offentlige rom er avgjørende for å skape levende lokalsamfunn. De bringer mennesker i alle aldre og evner sammen, støtter bedrifter og stimulerer økonomisk vitalitet. Alt i alt…

11:00

Fredag ​​20. oktober er drag dinner-showet tilbake på AML Cavalier Maxim i Montreal med et nytt innslag: The Drag King blir en del av ensemblet. For tredje år på rad vil AML Cavalier Maxim-passasjerer ha…

10:33

Mandag 30. oktober 2023, Michael Rousseau, president og administrerende direktør i AirCanada, JohnDiBert, Senior Vice President og Chief Financial Officer, og MarkGalardo, Senior Vice President for Revenue and Business Planning…

Kommuniké videresendt og distribuerer:

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *