Det er vanskelig å forutsi resultatene i alle VM-kvartfinalene / artikler

Det latviske landslaget har snudd alle eksperters forventninger, og lagets prestasjoner så langt har vært fenomenale, tatt i betraktning omstendighetene rundt som førte til at flere potensielle ledere ikke ble inkludert i laget, understreket Janičenoks. Han innrømmet at dette også avslørte helt uventede synspunkter fra flere andre landslagsspillere.

En samtale med Rihardas Lomaž om fotball-VM

Rihards Lomažs, som var fraværende på grunn av skade, kalte Latvijas Radio en fenomenal prestasjon av det latviske landslaget. Han forklarte landslagets evne til å heve seg til et nytt nivå med mentaliteten introdusert av hovedtrener Lukas Banki. Alle spillerne har lagt egoet sitt til side, og i motsetning til sine neste motstandere har tyskerne ingen gjensidig banning i laget eller noen spillers ønske om å skille seg ut.

Latviske basketballspillere skal spille kamp om semifinaleplassen mot Tyskland onsdag, og Janičenoks ser at begge lag har likhetstrekk med å spille disiplinert basketball.

Selv om det latviske landslaget har mer begrensede spillesammensetningsmuligheter enn Tyskland, er det fortsatt for tidlig å vurdere hvilket lag som vinner.

Lomažs erkjente også muligheten for at den mulige returen av Franz Wagner, spiss for National Basketball Association (NBA)-klubben Orlando Magic, som ble skadet i den første kampen i turneringen, på det tyske landslaget for kampen mot Latvia ikke vil skje. . garanterer fullstendig en bedre lagprestasjon for motstanderen.

Janičenok berømmet Andreja Gražulis for hans enestående prestasjon i den første gruppespillkampen mot Frankrike. På den annen side var den latviske playmakeren Artūrs Žagars en stor overraskelse for alle, da han viste seg å være en moden og selvsikker spiller, selv om han til nå var i skyggen. Lomazh understreket også det punktet

Žagars evne til å spille bra er ikke lenger ukjent, men Arturs prestasjon var virkelig ekstraordinær.

I kvartfinalen mellom Slovenia og Canada så Janičenok en konfrontasjon mellom to klare ledere. Slovenia stoler på Luka Doncic, mens det kanadiske landslaget stoler på Shai Gilges-Alexander i frontlinjen. Det slovenske laget er ikke Lomažs favoritt, men han innrømmer at Doncics prestasjon kan være avgjørende i hver kamp.

Kampen mellom Serbia og Litauen tirsdag blir en typisk europeisk duell, hvor det er veldig vanskelig å spå noe, innrømmet Janičenok. På den annen side var det amerikanske landslaget i VM ikke i den sterkeste oppstillingen og spilte superatletisk basketball, men mot Italia er det for tidlig å spå seier for dem, understreket Janičenok.

Lomaž er stadig tryggere på at amerikanerne skal kvalifisere seg til semifinalen, ettersom de amerikanske basketballspillerne ser ut til å hevne tapet i forrige kamp mot Litauen på tirsdag. På den annen side må Litauen passe seg for ikke å falle i eufori etter seieren over USA.

Janičenoks berømmet det latviske landslaget for å nå VM på samme nivå som Litauen, men la til at naboene også burde nå nasjonalt mesterskapsnivå.

Yanichenok har ikke fått noen konkrete tilbakemeldinger angående forholdene i Manila – verken dårlige eller gode, og det er tydeligvis bare mye varme i den filippinske hovedstaden. Det vil også være mange latviske fans i Manila, ettersom noen fans dro til Filippinene fra Riga og aldri har sett en gruppespillkamp i Indonesia før.

Latviske basketballspillere sikret seg en plass i kvartfinalen søndag med en sen seier i gruppespillet over det brasilianske landslaget. I verdenscupen skal de åtte sterkeste lagene kjempe om alle plassene, så turneringen fortsetter også for taperne i kvartfinalen.

KONTEKST:

32 landslag stilte i verdenscupfinaleturneringen for første gang, og det latviske landslaget var debutanter. Fire grupper med lag spilte på Filippinene, og åtte lag spilte hver i Japan og Indonesia. Den siste turneringen avsluttes med en finale søndag 10. september i Manila, Filippinens hovedstad.

Skrivefeil?

Marker teksten og trykk Ctrl+Enterå sende et stykke tekst som skal rettes til redaktøren!

Marker teksten og trykk Rapporter feil knappen for å sende tekstbiter for retting til redaktøren!

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *