Hovednyheter: Hvordan vil innsettelsen av den nyvalgte presidenten se ut?

Hvordan vil innsettelsen av den nyvalgte presidenten Petr Pavel se ut og hvem blir invitert til? Du kan finne ut denne og annen aktuell informasjon fra inn- og utland i Main News, som starter klokken 18:55 på Prima og CNN Prima NEWS.

Petr Pavel gleder seg sakte til 9. mars, innvielsesdagen, da han offisielt tar over kontoret. I tillegg til representanter, senatorer og regjeringen, inviteres alltid tidligere presidenter og andre personligheter som diplomater, dommere, rektorer, ordførere og guvernører til seremonien. Og siden Miloš Zemans innsettelser har vært ledsaget av kontroverser tidligere på grunn av manglende invitasjon eller manglende oppmøte av noen av dem, begynner spekulasjonene om hvem som vil bli invitert i år.

Petr Pavel ber om en ny SRH-inspeksjon av slottet. Men tjenestemenn har ingen sjanse til å fange henne før hans innsettelse. Kjære egg. Ifølge noen oppdrettere kan prisen stige fra fem kroner til det dobbelte. Demonstrasjon av romfolk på Stodolní-gaten i Ostrava. Ifølge henne beskyttet ikke politiet i tilstrekkelig grad angrepet på en ung mann fra en sikkerhetsvakt i en bar.

Finn ut i hovednyhetene, som du kan se fra 18:55 på Prima, CNN Prima NEWS eller i denne artikkelen.

En annen CNN Prima NEWS-sending:

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *