League of Nations (F): Henry, Baltimore, Geyoro… Frankrikes topper og bunner

Thomas Siniecki, Media365: lagt ut onsdag 1. november 2023 kl. 09:01.

Oppdag høydepunktene og lavpunktene i kampen mellom Les Bleues og Norge (0-0, dag fire av Nations League).

Fjell

Amanda Henry

Alle observatører av tirsdagens kamp er samlet, den tidligere Blues-kapteinen strålte i Reims. Eks-lyonnasen og den nye spilleren fra Angel City i USA, som gikk glipp av VM på grunn av skade, sendte to langskudd, hvorav det siste traff stolpen (85.).

Sandy Baltimore

Paris Saint-Germain-vingen sådde motsetninger på høyresiden, som ikke ble valgt ut av Hervé Renard i verdenscupen. Hun provoserte nok og slo flere ganger, blant annet en på stolpen (69). Det er sikkert, Baltimore scoret poeng.

Wendie Fox

Ikke noe spesielt for den historiske rocken Olympique Lyonnais og Les Bleues da Norge var ufarlig, men nok et spill fullført i totalledelse. Kapteinen bidro også sterkt til å gjenopprette tilliten til Griedge Mbock, hennes nøkkelpartner.

Tapere

Grace Geyoro

I ånden foran mål klarte ikke visekapteinen på det franske laget å utnytte kveldens mer avanserte plassering som en slags ti. Hervé Renard startet for ellevte gang på tolv kamper, tok generelt ikke de riktige avgjørelsene eller satte sjelden riktig tempo.

Julie Dufour

Den nye Paris FC-spilleren, som scoret en bemerkelsesverdig førsteplass i Norge forrige uke (1-2) med en assist, var mye mer ved godt mot hjemme tirsdag kveld. Fra venstre side brakte ikke hans sjeldne forsøk noen fare.

Eugenie Le Sommer

Det var hovedtemaet for kvelden: ingen suksess. Den beste målscoreren i utvalgets historie sviktet også på bjelken (87.), han klarte ikke å sikre en mer regelmessig trussel. Hun har ikke scoret siden VM, hun var taus i sine fire starter i september og oktober.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *