Hvem er kandidatene til ordfører i «GERB»

29. oktober skal Varna velge sin nye ordfører. Foruten ordføreren i Varna, velger vi også ordførerne for de regionale administrasjonene «Asparuhovo», «Primorski», «Odessos», «Mladost», «Vladislav Varnenchik».

I serien #ИзбориВарна presenterer Moreto.net biografiene og bildene av ordførerkandidatene til alle partier og koalisjoner, i rekkefølge i lokalvalget 29. oktober, noe som gir Varna-borgere muligheten til å bli kjent med personlighetene bak navnene som ble annonsert. . Informasjonen er gitt spesifikt for Moreto.net av dem selv.

PE «GERB»

7. Ivan Portnih

Ordførerkandidat i Varna

Ivan Portnich ble født 18. november 1976. Mastergrad i «International Economic Relations» ved University of National and World Economy; Mastergrad i «Business Administration» ved Institut de la Francophonie pour l’Administration et la Gestion; Hans arbeidsportefølje inkluderer generaldirektør for Resort & Spa-komplekset «Grand Hotel Varna» fra 2001 til 2013; byråd og visepresident i Varna bystyre – oktober 2011 – juni 2013; Fra juli 2013 til nå Ordfører i Varna kommune; • Flytende i fransk, engelsk og russisk.

7. Bilyana Raeva

Ordførerkandidat i Odessos-regionen

Bilyana Raeva ble født i 1973 i Varna. Han fullførte sine hovedfagsstudier ved Academy of Economics i Krakow, Polen, med spesialisering i «International Political and Economic Relations» og en doktorgrad i «International and European Relations and Management» ved University of «Amsterdam, Nederland.

Mellom 1992 og 1994 deltok han i samproduksjoner av italienske filmprodusenter som «Octopus» og var regional koordinator for Varna.

I 2000 begynte han sin europeiske karriere i Brussel som praktikant ved Generaldirektoratet for «Informasjonssamfunnet» og «Utdanning og kultur» i Europakommisjonen og i 2001 som politisk ekspert innen Eurocities – organisasjonen av europeiske storbyer i Brussel.

Fra 2005 til 2007 ledet han teamet som utarbeidet det operative programmet «Administrativ kapasitet» ved departementet for statsadministrasjon og administrativ reform i Sofia, koordinator for administrativ reform innenfor rammen av PHARE-programmet og Mechanism-finansinstitusjonen i Norge og EØS. .

I juni 2007 ble hun valgt som medlem av Europaparlamentet i Bulgarias første europeiske valg. Han er president for delegasjonen for forholdet til Sveits, Island og Norge og Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS). Han er medlem av komiteen for sysselsetting og sosiale saker, et varamedlem i komiteen for økonomiske og finansielle anliggender og visepresident for «Urban Development»-intergruppen i Europaparlamentet. Siden 2013 har han vært representant for Varna kommune i byen Brussel og deltatt i byens kandidatkampanjer for Europeisk kulturhovedstad 2019 og Europeisk ungdomshovedstad 2017. I 2015 representerte han kommunen i styrets råd for foreningen «Varna – Europeisk ungdomshovedstad». Siden 2019 har han vært aktivist for Talyana-foreningen og siden 2022 dens visepresident. Deltakelse i organiseringen av en rekke større arrangementer i Varna. Som frivillig ved CRB, siden 2014 har han deltatt i organiseringen av Røde Kors internasjonale festival og Restored Health Film. Han snakker engelsk, polsk, italiensk, fransk, russisk og spansk.

7. Lyudmila Koleva – Marinova

Kandidat for ordfører i Primorsky-distriktet

Lyudmila Koleva – Marinova ble født 04.22.1980.

Uteksaminert fra Secondary School of Humanities and Arts «Konstantin Preslavski» – Varna, humanitær profil med intensive studier av fransk, etterfulgt av det tekniske universitetet – Varna, mastergrad i jus. Hennes faglige bakgrunn er juridisk konsulent, hun er i dag advokat med erfaring innen sivil-, handels- og familierett. Byråd i Varna kommune fra 2015 til i dag. Han snakker engelsk, fransk og russisk

7. Evgeny Diakov

Ordførerkandidat i Mladost-regionen

Evgeni Dyankov ble født 2. juli 1970.

Fullførte henholdsvis grunnskole, videregående og høyere utdanning ved grunnskolen «GS Rakovski», ved IV FEG «Frédéric Joliot Curie» og ved University of Economics i Varna.

Siviløkonom, spesialitet «Finans».

Profesjonell karriere innen markedsføring og reklame, konstruksjon og renovering, bank, forsikring og finans, salg og eiendomsforvaltning, språkoversettelser og legaliseringer.

Ti års erfaring som leder i flere multinasjonale selskaper. I en periode på 7 år direktør og partner i flere egne selskaper. De siste 12 årene, varaordfører i Mladost-distriktet, Varna kommune. Gift og mor til et 16 år gammelt barn.

7. Nikolai Kostadinov

Distriktsordførerkandidat Vladislav Varnenchik

Nikolai Kostadinov ble født 17.12.1975.

Uteksaminert fra den nåværende Varna Higher Commercial School «GS Rakovski» og Varna tekniske universitet – Master of Law.

Hans yrkeskarriere fant sted gjennom den kommunale administrasjonen i regionen «Vl. Varnenchik», nasjonal representant i nasjonalforsamlingen, direktør for direktoratet for «Offentlig orden og kontroll», direktør for det kommunale foretaket «Sport» . Siden 2015 og frem til i dag er han ordfører i kommunen «Vl. Varnenchik» i Varna.

7. Ivaylo Marinov

Kandidat for ordfører i Asparuhovo-regionen

Ivaylo Marinov ble født 04.03.1968,

Master i «Pedagogikk» og offiser i pedagogisk arbeid Forbindelsestropper. Hans profesjonelle karriere begynte i den regionale enheten «Sikkerhet» til RDVR Varna, leder for avdelingen for territorialdirektoratet «Nasjonal sikkerhet» – Varna ved Statens byrå «Nasjonal sikkerhet», leder for intern avdelingskontroll «VK Zlatni Pyastsi » OOD , varaordfører i Dolni kommune, deretter i Asparuhovo-regionen. Siden 2019 har han vært ordfører i Asparuhovo-distriktet – Varna kommune.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *