Hvor skal fiskehandleren gå neste høst?

Fiskegründere kan finne ut om de siste trendene og innovasjonene på messer. Du kan bli inspirert, dele kunnskap og nettverk. Hvilke messer vil være interessante for fiskerinæringen i høst?

Sjømat ExpoAsia

Asia er et interessant marked for fiskeproffer på grunn av den økende etterspørselen etter fisk. Fiskegründere som er aktive i eller ønsker å ekspandere i det asiatiske markedet kan besøke Singapore fra 11. til 13. september Sjømat ExpoAsia. Her kommer forhandlere i direkte kontakt med potensielle kunder fra denne regionen. Dutch Fish Marketing Board er representert med Holland Pavilion.

VNV Vismatch

VNV arrangerer messen for første gang 18. september Fish Matchhvor VNV fiskespesialister, partnere og relasjoner kan diskutere temaet «gå sammen for profitt».

Gjestfrie Rotterdam

Fra 18. til 20. september 2023 vil Rotterdam Ahoy være sentrum for oppmerksomheten Gjestfrie Rotterdam. Denne messen for gjestfrihetsbransjen gir en klar oversikt over de siste bransjetrendene og utviklingene, samt et komplett utvalg av mat- og non-food produkter og tjenester. På messen vil 500 leverandører innen mat- og non-food-sektoren presentere sine siste innovasjoner. I tillegg er det mesterklasser, konkurranser og smaksprøver.

Anuga 2023

Hele matindustrien kan besøke Köln fra 7. til 11. oktober Anuga 2023. Temaet for utstillingen i år er «Bærekraftig vekst». Ulike spørsmål er i forgrunnen, som hvordan spenningen mellom økonomisk vekst og bærekraft i mat kan forenes, hvilke fasetter bærekraftig vekst tilbyr og hvilke løsninger og løsningstilnærminger som er mulige over hele verden. Messen er delt inn i ulike områder som Chilled & Fresh Food, Anuga Fine Food og Anuga Frozen Food og er også interessant for fiskeindustrien

Kaldt vann sjømat 2023

Den første utgaven av Kaldt vann sjømat 2023 Plassering. En messe og konferanse for kaldtvannsfiske, arrangert av RAI Amsterdam og det norske selskapet Aqkva. Organisasjonen forventer at besøkende fra hele verden skal utveksle kunnskap og gjøre forretninger med utstillere fra de viktigste fiskeri- og akvakultursektorene på Island, Færøyene, Storbritannia, Irland, Norge, Sverige, Danmark og Nederland. Coldwater Seafood fokuserer på kaldtvannssjømat og frukt av høyere kvalitet.

Ovenstående er bare et utvalg av tilbudet. Det er andre messer på programmet for fiskerinæringen. Hvordan Rettferdige matspesialiteter (2-3 oktober i Expo Houten), gastronomimessen BBBMaastricht (9. til 11. oktober) og den belgiske utgaven av Emballasjemesse Empack (25. og 26. oktober i Mechelen). Følg med på agendaen vår for interessante messer og andre arrangementer for fiskerinæringen.

Alltid holde seg informert?

smith

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *