ikke se disse 4 filmene, de er virkelig fiaskoer

© Breakingnews.fr – Dagens nyheter i sanntid! – Netflix: ikke se disse 4 filmene, de er ekte flopper

Å konsultere Gjemme seg innhold

Vi har valgt ut fire filmer tilgjengelig på Netflix som har blitt hardt dømt av media og seere. Det er best å unngå dem slik at du ikke kaster bort tid.

Thriller: mellom humor og vold, en mislykket blanding #

Regissert av Jonas Åkerlund i 2019, Polar forteller historien om en leiemorder på randen av pensjonisttilværelse, som må møte de unge leiemorderne som har kommet for å eliminere ham. Med Mads Mikkelsen og Vanessa Hudgens i hovedrollene hadde filmen alt.

Dessverre overbeviste ikke blandingen av humor og voldelige scener verken kritikere eller seere. Resultatet er til syvende og sist ganske skuffende og etterlater en bitter ettersmak som om Polar gikk glipp av en reell mulighet til å lykkes i sin kunstneriske innsats.

Å lese
Utrolig Netflix-serie setter rekorder på bare 24 timer!

The Last Mutation: Når en katastrofefilm går katastrofalt dårlig #

Tilpasset fra Josh Malermans roman med samme navn, Den siste mutasjonen tilbyr et sci-fi-scenario der en biolog lander på en mystisk øy, der hun håper å finne løsninger for å redde verden i forfall. Denne Netflix-produksjonen, som er en kombinasjon av en katastrofefilm og en skrekkfilm, har i stor grad skuffet fans av sjangeren.

Mange nettbrukere uttrykte sin misnøye med manuset, som sårt manglet sammenheng og interesse. Skuespillerne selv virker fortapt i denne kronglete historien, noe som gjør det hele enda mindre troverdig.

Mangel på karakterdybde #

Det som også følger av anmeldelsene er mangelen på dybde til karakterene, noe som gjør enhver form for empati eller identifikasjon vanskelig. Situasjonene de møter da virker kunstige og, hva verre er, nesten latterlige.

Derfor er det veldig vanskelig å bli dratt inn i spillet og bli involvert i denne usannsynlige historien.

Å lese
Emily In Paris: Gabriels restaurant i serien eksisterer faktisk og er fullstendig overtatt!

The Kissing Booth: A Romantic Comedy That’s Too Clichéd #

Kyssebod, utgitt i 2018, forteller historien om en ung jente som forelsker seg i bestevenninnens bror etter at hun kysset ham i en fornøyelsespark. Synopsis var nok til å appellere til et stort publikum som elsker romantiske komedier.

Netflix klarte imidlertid nok en gang ikke å overbevise kritikere eller seere.

Datert og sexistisk melding #

I tillegg til mange klisjeer, blir filmen hovedsakelig kritisert for sitt ikke-progressive budskap. Den formidler et veldig stereotypt bilde av romantiske forhold, der en ung jente uunngåelig må ofre seg selv for et forhold til en dominerende gutt.

Denne typen historie har fått mye erfaring, og det er på tide at romantiske komedier byr på mer innovative og balanserte manus.

Å lese
Madonna Biografi: ’13 Reasons Why» Skuespillerinne forvandler seg til å se ut som henne!

Carcass: Norsk skrekk med Netflix-vri #

Kadaver er en norsk skrekkfilm utgitt i 2020 om et par som drar til et mystisk hotell etter en atomkatastrofe. Hvis de raskt oppdager at det bak denne fasaden skjuler seg et skremmende og voldelig univers, sliter publikum selv med å finne sin plass i dette trykkende lukkede rommet.

Kritikerne var enstemmige: filmens glatte estetikk er ikke nok til å kompensere for mangelen på plot og psykologisk dybde. Det ser ut til at selv norsk kino er preget av Netflix-syndromet, som ofrer originalitet og kvalitet på lysets alter og uforglemmelig underholdning.

Skrekk uten sjel #

Til tross for noen prisverdige forsøk på å skape en undertrykkende atmosfære, Kadaver Det ser ut til å lide av et dypt tomrom når det gjelder narrativt innhold. Skrekkfans vil definitivt bli sultne etter å ha sett dette opuset, som likevel lovet fjell og mirakler. Derfor anbefales det sterkt å se etter andre alternativer enn å riste foran skjermen.

Å lese
Bigflo og Oli tar en pause og forlater sosiale medier i minst 1 år, og tar farvel med fansen deres!

Disse fire filmene som er tilgjengelige på Netflix overbeviste ikke og er best å unngå. Kvaliteten på verket ligger ikke bare i dets estetikk, men også i historiens dybde og karakterenes rikdom.

Dessverre ser disse fire produksjonene ut til å ha bommet på båten på disse essensielle punktene.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *