«Karandila Junior» med bulgarske og norske musikere vil begeistre Gradec

Fra 9. til 11. september reisefølget Music Art Tabor vil besøke landsbyen Gradec, Kotel kommune. Det startet i juni i Sofia, i distriktene Orlandovtsi og Fakulteta, og fant sted med stor interesse i byen Lom. i juli og i landsbyen Osikovitsa i august. Overalt kunne publikum nyte jazzkonserter med lokale musikere, filmvisninger og kreative male- og musikkverksteder for barn.

Programmet i landsbyen Gradec vil starte 9. september Morgenen foran rådhuset med kreative verksteder for de yngste innen tegning, musikk og performance. Det vil bli lagt vekt på 10. september kl 19.00, når «Carandilla Junior»-orkesteret opptrer på åpen scene i sentrum vil begeistre publikum i et ekstraordinært samarbeid med kjente bulgarske jazzmusikere Rosen Zahariev-Roko – trompet og Angel Demirev – gitar, og med norske kvinner elektromusikere Jens Borge Og Carolyn Hégrenes – kjent under artistnavnet hennes Karolinska (https://soundcloud.com/karolinskimusic). Andre vil bli med på programmet sirkusartister av Mini Art Fest og DJ YvesÅ, med musikkvalg og digital visualisering. 11. september vil bli organisert kreative verksteder for de yngste innen tegning, musikk og performance, vil ha filmvisninger av Cinematograf.bgog publikum vil fordype seg i den digitale kunsten 3D kartografiskapt av samtidskunstnere Anna Bacheva og Elina Ivanova.

Musikk Kunst Tabor er et prosjekt, som fra juni til oktober presenterer musikere og artister fra Bulgaria og Norge fire små bosetninger i Bulgaria – landsbyen Gradets (Kotel kommune), landsbyen Draginovo (Velingrad kommune), byen Lom og landsbyen Dolni Tsibar og landsbyen Osikovitsa (Pravets kommune). Målet er å forbedre tilgangen til kultur for vanskeligstilte unge mennesker og unge fra etniske minoriteter i små byer i Bulgaria gjennom kunst, musikk, sport og håndverk. Frem til slutten av oktober vil en kombinasjon av ulike kreative tiltak og sosiale arrangementer bli presentert gjennom interaktive metoder og en syntese av ulike kunst, sport og musikk.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *