Kjøp aldri disse produktene hvis du verdsetter helsen din ᐉ Nyheter fra Fakti.bg – Helse

Hvis kvaliteten på maten du spiser og din gode helse er viktig for deg, så sett deg godt inn i matvarene du ikke bør kjøpe, for de vil bare skade deg, skriver zdrave.to.

Pølser og pølser – De inneholder vanligvis nesten ikke kjøtt, og disse produktene har ingenting med det å gjøre. De er fulle av konserveringsmidler, stabilisatorer, smaksforsterkere, transfett, sukker og gud vet hva annet. Takket være dem kan smaken av alt imiteres, slik at du ikke en gang vet hva du faktisk spiser. Produsenter angir en viss prosentandel av kjøtt i innholdet, men dets kvalitet, så vel som den delen av dyret det kommer fra, er fortsatt åpent for spørsmål. Når det gjelder røkt kjøtt, bruker vi nå «flytende røyk», lenge forbudt i siviliserte land fordi det er giftig.

Sukkertøy, spesielt masseproduksjon, forbruker heller ikke. Hovedingrediensen deres er sukker og billig palmeolje. Overflødig sukker i kroppen fører til inflammatoriske prosesser og for tidlig aldring. De inneholder også mange tomme kalorier og usunt fett.


Populære søtsaker er vanligvis bare sukker. Folk som sier «jeg spiser ikke sukker, nå drikker jeg te uten», tar 22 ss sukker med en liter søtet brusvann samtidig.

Eksperter anbefaler å glemme chips, pommes frites og alt som kommer ut av frityrkokerenfordi det er en stekt og overkokt olje, som er sterkt kreftfremkallende og dessuten svært vanskelig å fjerne fra kroppen.

Yoghurt med frukt. Det er et fjell av sukker i slike yoghurter, det er bedre å velge den klassiske, uten noe eller legge til frisk frukt selv.

Majones – sats på den hjemmelagde, ikke den kjøpte…, for du finner også smakserstatninger, fargestoffer, transfett og mange unødvendige kalorier.

Krabbepinner/Surimi: Det vil ikke være noen hemmelighet at de ikke har noe med krabber å gjøre, for hvis de gjorde det, ville de kostet mye mer.

Boksene – Også. Dette inkluderer vår all-time favoritt, tunfisk, selv om det er et av de beste produktene man kan kjøpe for penger, spesielt i sin egen juice. Er det tunfisk er det viktig hvor den fanges, for denne typen fisk samler ofte tungmetaller og giftige stoffer.

Juice de inneholder vanligvis en liten prosentandel juice og resten er sukker, smakstilsetninger, og det vi anser som ekte juice vil i beste fall være eplemos. Når det kommer til fersk juice, er det best å spise hele frukten i stedet for selve juicen, uten fiber og vitaminer som forsvinner når man presser dem. Ellers tar du en heftig dose glukose fra fruktose, som forårsaker plutselige insulintopper.

Sammendrag: Velg ferske ubehandlede råvarer, ferskt kjøtt ikke pølser, fersk fisk ikke hermetisert, ferske grønnsaker/frukt ikke juice. Jo mindre behandling som kreves for å konsumere maten, jo mer nyttig er produktet og jo billigere er det.

Legg inn en lapp:

evaluering 4.2 Siden 62 stemmen.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *