Nordmannen drepte Pamela og kidnappet barnet. Aktoratet hadde ingen nåde

– Torsdag ble tiltalen sendt inn for retten – sa aktor Mariusz Słomka, nestleder i Oświęcim-distriktet, til PAP. Han la til at mannen kan bli dømt til 25 års fengsel eller livsvarig fengsel. Den 26 år gamle unge kvinnen ble funnet død i en leilighet i Oświęcim tidlig i november 2022 av faren.

Datteren hans Mia på flere år og faren, Ingebrigt G, var imidlertid ikke der, og politiet begynte å jage mannen. Det er utstedt et barnevarsel for barnet. Etter noen timer ble mannen stoppet av danske politifolk på hovedveien i København. Han kjørte en Volkswagen registrert i Oświęcim. Mia på 5 år satt i baksetet.

En norsk mann er tiltalt for drap på en polsk kvinne. Han ville kidnappe datteren sin

Obduksjonsresultater bekreftet at Pamela Sz, 26 år gammel. fra Oświęcim døde av sår og blødninger. Mia ble – etter rettskjennelse – satt i varetekt hos bestefaren.

21. desember i fjor gikk Københavns domstol med på å utlevere nordmannen til Polen. Dette skjedde 29. desember. Den 3. januar i år, ved Oświęcim påtalemyndighetens kontor, ble han siktet for drap og kidnapping av en mindreårig.

Etterforskerne sa at den mistenkte ga detaljerte forklaringer, men avslørte ikke under hvilke omstendigheter forbrytelsen fant sted. Ingebrigt G. sitter i politiets varetekt. Han ble satt under psykiatrisk observasjon. De sakkyndige stilte ikke spørsmål ved hans mentale helse på tidspunktet for begåelsen av de påståtte handlingene eller under saksbehandlingen.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *