Norges «Signicat» signerte en litauisk e-post. Leverandør av solcelleløsninger Dokobit

Mobil e. Logg inn i stedet for å kjøpe i systemet. Foto av Vladimir Ivanovs (V).

Den norske leverandøren av e-postidentitetsløsninger Signicat kjøpte 100 % litauisk e-post for en ikke avslørt sum. Aksjer i tegningsbeslutningsleverandør UABDokobit. Ifølge selskapet vil transaksjonen styrke posisjonen til begge selskapene i de baltiske og skandinaviske landene.

Ved å bruke Signicat støtter vi e-post. Identitet for sjåfører betyr at vi kan fokusere vår innsats på innovativ e-signaturløsning for utvikling, ikke e-post. Identitet betyr integrasjoner eller e-post for å utvikle en identitetsløsning Gintas Balinas, leder av Dokobit, er sitert i utgivelsen.

Ifølge ham vil selskapets teknologiske og kommersielle synergi gjøre det i stand til å tilby en rekke eIDAS-tjenester fra en enkelt kilde, for eksempel: ID eller e-post Registrer deg for elektronisk dokumentlivssyklusadministrasjon.

Dokobit fikk 1,66 millioner i fjor. I følge den økonomiske rapporten som ble sendt til registersenteret, var salgsinntektene 641 000 EUR og resultatet før skatt 641 000 EUR. Ifølge registersenteret var Dokobits aksjonærer før salget Gintas Balinas, Marius Blaaitis, Ilvinas Kuusas og Paulius Podolskis.

Dokobit 3 ble kjøpt på mandag

I følge kunngjøringen er Signicat en ledende leverandør av elektroniske identitetsløsninger i Europa, primært fokusert på den regulerte finanssektoren. Selskapets omsetning økte fra 24 millioner dollar i fjor. EUR 2019 opp til EUR 42 millioner.

I løpet av året kjøpte selskapet ytterligere to selskaper, norske Encap Security og spansk elektronisk IDentifikasjon, en leverandør av asynkron videodekodingstjenester.

Med Dokobit kan vi nå den raskt voksende europeiske e-handelen. Vi vil ta oss inn i en del av markedet som ikke har blitt utnyttet før, og vi vil styrke laget med eksepsjonelt talent. Sammen streber vi etter å bli den eneste e-postbedriftene trenger. Leverandør av identitetsbaserte løsninger, sier Asger Hattel, administrerende direktør i Signicat.

Signicat har kontorer i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Storbritannia, Tyskland, Nederland og Portugal.

Dokobits e-postpåloggingsløsninger vil fortsette å operere under samme merkenavn.

Verdien av transaksjonen er ikke offentliggjort. Transaksjonen ble gjennomført i samarbeid med advokatfirmaene Ellex Valiunas, Sorainen og Wikborg Rein.

Velg selskapene og temaene som interesserer deg og vi informerer deg i et personlig nyhetsbrev så snart de er omtalt i Business, Sodra, Registersenter, etc. i gamle.

tim

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *