Norwegian Airlines skal fly til København

Norwegian Air Shuttle kunngjorde at de vil starte regulære direktefly mellom Vilnius og København fra august 2023. Tre flyvninger per uke er planlagt.

«Selv om det allerede er flyvninger mellom hovedstaden i Litauen og København, øker etterspørselen etter enda mer komfortable transportalternativer, så flyselskapene reagerer med å tilby flere flyvninger.» Den danske hovedstaden er ekstremt populær som en direkte forbindelse med både forretningsreisende og turister. Det er også viktig at København, som et luftfartssenter (engelsk: «hub»), er et stoppested for reisende til andre land og regioner i verden, sier Tomas Zitikis, leder for ruteutvikling ved litauiske flyplasser.

Ifølge visekommunikasjonsminister Julius Skačkauskas er det gledelig at både nye og viktige returretninger for Litauen introduseres. Det skal minne om at Samferdselsdepartementet også har utviklet en luftfremmende plan, hvis gjennomføring tar sikte på å tiltrekke 14 strategisk viktige destinasjoner for næringsliv og turisme til landet.

Litauiske flyplasser minner om at fra slutten av mars 2023 vil det østerrikske flyselskapet «Austrian Airlines» gjenoppta regulære flyvninger fra Vilnius lufthavn til den østerrikske hovedstaden Wien, som fant sted før pandemien, og «Brussels Airlines» vil også drive flyvninger mellom Vilnius og Brussel fra slutten av mars. .

tim

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *