Ny administrerende direktør Boulanger ledet Auchans markedsføring, e-handel og digital

Emilie Soleri blir ny administrerende direktør for Boulanger-merket, en distributør spesialisert på hvitevarer og multimedia. Til nå var hun viseadministrerende direktør med ansvar for markedsføring, e-handel og digital for Auchan Retail. Innen Auchan Retail etterfølger Moïse Magnie Emilie Soleri innen markedsføring, e-handel og digital.

Starter nederst på diagrammet i 2001

Ny administrerende direktør Boulanger har hatt en uvanlig karriere, som starter nederst på rangstigen og uten spesifikk teknisk opplæring. Etter en mastergrad i anvendte språk begynte hun i 2001 som logistikkassistent for Daxon ready-to-wear-merket til Redcats-gruppen. Hun tok deretter ansvaret for innkjøp og sourcing for kategorien Home Textiles for La Redoute.

Hun begynte deretter i Auchan Retail som webproduktsjef for hjemmetekstiler. Så i 2016 tok hun på seg ansvaret som gruppesjef for husholdningsapparater og dekorasjoner, daværende direktør for tilbud og direktør for e-handel i Auchan Retail.

administrerende direktør i Chronodrive i 5 år

Hun ble deretter utnevnt til administrerende direktør i Chronodrive, et lite datterselskap av Drive d’Auchan, en stilling hun hadde i 5 år. Ifølge estimater sysselsetter Chronodrive 4000 personer med en estimert omsetning på 570 millioner euro gjennom 55 stasjoner. I januar 2022 ble hun visedaglig leder med ansvar for markedsføring, e-handel og digital i Auchan Retail. En stilling hun hadde i bare ett år og 7 måneder.

Boulanger sysselsetter 9000 personer og administrerer 210 butikker. Den tilbyr sine kunder ny teknologi innen underholdningsverdenen og hjemmet med nesten 25 000 referanser tilgjengelig i butikkene, på Boulanger-appen og på nettstedet boulanger.com.

Tjenestetilbud til Boulanger-kunder

Boulanger tilbyr sine kunder en ekspert salgsstab, sine 6 egne merker og støttetjenester som levering innen en time i Paris, levering neste dag i hele Frankrike, 7 dager i uken support, igangkjøring, feilsøking, fjern- eller hjemmehåndteringsassistanse, tilbyr abonnement, utleie og oppussede produkter.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *