Og Rémois deltar i verdensmesterskapet i karaoke

Rémois Arthur Medjebeur deltar denne mandagen 8. august i verdensmesterskap i karaoke i Norge. Og 24-åringen kan ta tittelen da han allerede er fransk mester i denne disiplinen. Det var 26. juni i Montmeyran i Drôme. «Allerede å være mester i Frankrike var en overraskelse«, innrømmer Arthur Medjebeur. Han falt i å synge som barn.»Han har sunget siden han var seks måneder gammel!sier Valérie, moren hennes. Hjemme er musikk allestedsnærværende: faren hans er Patrick Fioris pianist og moren hans er fiolinist ved Reims Opera.

Å synge, spille gitar eller piano er hverdagen for Arthur. Han synger på campingplassen, han synger på vinterhagen, han synger med familien… Og han synger også på sykehuset. Arthur overlevde. Han har lidd av lymfekreft i litt over et år, en form for kreft. «På sykehuset etterlot sykepleierne ham en gitar slik at han kunne fortsette lidenskapen og også gjøre et show …Valerie smiler.

På scenen med Patrick Fiori

Fortsatt syk, foreslår faren at han å gå på scenen med Patrick Fiori under Amnéville-konserten (Mosel). Unge Rémois aksepterer og går på scenen foran rundt 15 000 mennesker, for første gang: «Jeg var nervøs, men følte meg samtidig bra.»

Videoen av dette magiske øyeblikket åpner døren for ham til det franske mesterskapet, som han vinner ved å synge i finalen. Hodeløs av Grégory Lemarchal, «Det er åpenbart et symbol bak denne sangen.»

Troféet til den franske mesteren i karaoke © Radio France
Etienne Choles

Nå er det tid for VM, som han håper å vinne åpne døren til sangens verden. «Ja, jeg vil gjerne gjøre album og konserter« han tør.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *