Paris Podcast Festival Pro med CB News kommer tilbake 13. oktober – Bilde

Fredag ​​13. oktober går Paris Podcast Festival og CB News sammen igjen for å tilby en profesjonell formiddag som samler skuespillere og skuespillerinner fra podcasten og det digitale lydøkosystemet, men også byråer, salgshus og annonsører for å støtte merkevarenes audiomarkedsføringsstrategier. . Utover formiddagen tar rundebord, casestudier og masterklasser oversikt over sesongen og diskuterer fremtidsutsikter. På morgenprogrammet: podcasting i sentrum av markedsføringsstrategier.

Også i år kan byråer, studioer og annonsører søke om Brand Podcast Trophy. Målet med denne konkurransen er å promotere og belønne podcaster og de beste lydstrategiene laget av byråer og studioer for bedrifter. På slutten av morgenen av Paris Podcast Festival Pro, vil troféutdelingen finne sted på Gaîté Lyrique.

Trofévinnere får anerkjennelse for sine kommunikasjonsevner, deltar i synliggjøring av kommunikasjonsprosjekter i nye sfærer, har annonseplass på CB News og et årlig abonnement på CB News.

Deltakerne kan representere seg selv gjennom 7 ulike kategorier :

• Merket podcast: «Branded Podcast Trophy»

• Grande Cause Brand Podcast: «Grand Cause Brand Podcast Trophy»

• Intern kommunikasjonspodcast: «Brand Podcast Trophy, Intern communication»

• Mediedekning for merkevarepodcast: «Brand Podcast Trophy, mediedekning»

• Fiction Brand Podcast: «Brand Podcast Trophy, Fiction»

• Integrering av en podcast i en global kommunikasjonskampanje: «Branded Podcast Trophy, Integration into a global communication campaign»

• Beste studiopokal: «Branded Podcast Trophy, Best studio»

Paris Podcast Festival Pro er et halvdagsarrangement som kun er tilgjengelig på grunnlag av akkreditering. Åpning av påmeldinger kommer.

Hvis du vil søke om Brand Podcast Trophy, er dette det denne måten.

For å lære mer om morgenen, klikk her.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *