«Auda» skal debutere i Eurocups mot Trnava «Spartak»

«Auda» er ikke inkludert i gruppen av seedede lag og er i den fjerde kurven, hvis motstandere også kan være den norske klubben «Bodo/Glimt», Poznań-laget «Lech» fra Polen, det kroatiske laget «Osijek» eller Yerevan «Pyunik» fra Armenia og Narva fra Estland. Vinnende transpar».

«Auda» spiller første kamp 27. juli på hjemmebane, mens andre kamp spilles på bortebane 3. august.

Det har blitt annonsert at RFS-fotballspillere møter «Makedonija» Skopje i den første kvalifiseringsrunden av UEFA Conference League, mens «Riga» møter «Vikingur» Reykjavík, hvis trekning ble avgjort tirsdag.

Lederen for det latviske mesterskapet «Riga», som er et av de ledende lagene i første runde, møter et av de islandske lagene for første gang, og «Vikingur» har heller aldri møtt et latvisk lag.

RFS, som også er et topplag, har aldri møtt en nordmakedonsk klubb så langt. I tillegg har Skopje-laget aldri spilt mot en latvisk klubb.

I tilfelle seier vil «RFS» spille i andre runde med «Sabah» av Masazir fra Aserbajdsjan, og hvis «Riga» lykkes, møter de «Kecskemeti» fra Ungarn.

Det latviske mesterlaget «Valmiera» kan også gå inn i den andre kvalifiseringsrunden i UEFA Conference League hvis det taper i første runde av UEFA Champions League-kvalifiseringen mot slovenske Ljubljana «Olimpija».

Taperen av dette paret vil spille mot Tre Penne fra San Marino eller Breidablik fra Island i andre runde.

Kampene i første runde spilles 13. og 20. juli, mens kampene i andre runde spilles 27. juli og 3. august.

Finalen avholdes 29. mai 2024, men stedet er ikke bestemt.

I finalen i forrige sesong beseiret West Ham-spillerne «United» RFS-motstanderen «Fiorentina» fra Firenze i finalen med 2:1.

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *