Prosus NV kunngjør endringer i ledelsen med virkning fra 1. september 2023

Prosus NV kunngjorde at endringen trer i kraft 1. september 2023. Som en del av omstillingen vil Larry Illg, som fungerte som administrerende direktør for det kombinerte segmentet (matlevering og utdanningsteknologi), trekke seg, mens to ledere for disse segmentene har kunngjort at de går ned. Roger Rabalais, som tidligere fungerte som finansdirektør for matleverings- og utdanningsteknologisegmentene, vil overta stillingen som administrerende direktør (CEO) for matsegmentet.

Gautam Thakar, administrerende direktør i OLX Autos, er utnevnt til administrerende direktør for Prosus» globale edtech-industri. Begge ledere vil rapportere direkte til Bob van Dijk, administrerende direktør i Prosus. Med overgangen forventes Rabalis og Thakar å bli oppnevnt som Prosus» representanter til styrene i selskaper som har investert i edtech- og matleveringssegmentene, som for eksempel: for eksempel Swiggy osv.

Prosus investerer i globale giganter for dagligvarelevering, inkludert Tysklands Delivery Hero og Flink, norske Oda og Indias Swiggy. Selskapet har også en direkte eierandel i den brasilianske matteknologigiganten iFood etter å ha kunngjort at de ville kjøpe sin gjenværende eierandel i selskapet. I edtech-segmentet investerer selskapet i globale læringsselskaper som Udemy, Stack Overflow, Skillsoft og Brainly og inkluderer Byju’s og Eruditus i sin indiske portefølje.

I juni bekreftet Prosus oppsigelsen av sin representant fra Byju-styret.

smith

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *