Rajnoch mener Lingra sitt lønnstaktilbud er velfortjent

Sommerens overgangsvindu ser ut til å være stengt, det største spørsmålet er fortsatt fremtiden til Ondřej Linger, som Slavia må fornye eller selge. Økonomisk sett vil det være den verste løsningen for dem å fortsette med de eksisterende kontraktene.

Da Ondřej Lingr kom fra Karviná, passet han umiddelbart inn i troppen som en ideell erstatter og rotasjonsspiller. Klubben trivdes i løpet av den sterkeste epoken med førstevalgsspillere dette århundret, men strebet ikke lenge etter en mer betydningsfull rolle.

I den andre Slavist-sesongen (2021/22) slo han Nicolae Stancia ut i cupene og ble byttet ut som en potensiell langsiktig erstatter. På våren, uten rumeneren i troppen, startet Lingr på benken.

Forrige sesong balanserte han også mellom lagoppstillingen og benken, selvfølgelig er det nødvendig å nevne hans store våpen – å avgjøre store kamper kombinert med evnen til å rive ned laget med sin bulldog-spillestil.

«Jeg roste ham allerede forrige uke for å være favorittspilleren min. Han var virkelig flott på torsdag. «Han løper mye, kjemper en-til-en for ballonger, skaper rom,» sa Jan Rajnoch søndag i O2 TV-sportsstudioet.

Etter tre år befinner Lingr seg i en spesiell situasjon. Det er en nøkkelspiller, men han har ingen fast plass i lagoppstillingen. Kanskje på grunn av ønsket om mer spilletid, nekter han å forlenge sin nye kontrakt med Slavia.

Samtidig går hans nåværende kontrakt ut neste sommer, noe som setter Slavia i en vanskelig posisjon. Han må enten selge ham eller fornye kontrakten i vinterens overgangsvindu. Hvis ingen av alternativene fungerer, vil det sannsynligvis gå for ingenting.

«For meg er han en av de mest verdifulle spillerne i Slavia. Jeg mener ikke økonomisk, men på banen. Det er klart at Slavia ønsker å beholde ham, på den annen side, hvis det kommer et fornuftig tilbud vil de nok ikke stoppe ham. Fordi de fortjener det» fortsatte den tidligere Sparta- eller Liberec-spilleren.

Selv om syerskene nok kunne klart seg uten Lingro, ønsker Jindřich Trpišovský å beholde ham. Hovedsakelig på grunn av dens effekt på hytta. Slavia tilbyr ham en lønn over gjennomsnittet, selv spilleren selv ser ikke ut til å vite hva han egentlig vil.

«Tilbudet om lønnstak er velfortjent. Hvis det ikke fungerer i begynnelsen av september, vil det være rimelig å signere en ny kontrakt. la Rajnoch til.

Ressurser: O2 TV Sport, Fortuna League

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *