Rottrová kommer også til Budějovice til advent, og nyttårsaften-programmet blir en nyhet

Adventsby på Přemysl Otakar II-plassen. åpner 18. november, kulturprogrammet begynner 27. november. Arrangementet vil også inneholde en skøytebane, som er gratis. Dette kommer frem av pressemeldingen fra arrangørene og av informasjon om nettsted.

«Den flinkeste adventsgjesten vil være den tsjekkiske soulens førstedame, Marie Rottrová, som vil fremføre musikalske perler som Love Smells of Rain og Nutshells 1. desember. «I programmet kan du også se frem til duoen Kamélia, sangerne Yvetta Simonová og Petra Černocká,» sa Lenka Stříteccká fra arrangørbyrået Art4promotion. I år investerte arrangørene i nye stands og andre nyheter, så kostnaden er 20 millioner CZK, dobbelt så mye som før, sa ČTK Stříteccká.

Nyttårsprogrammet med bandene William og One Spirit blir en nyhet. Sørbohemske folke- og popgrupper opptrer på andre konserter. Helgeformiddagene er for barn og teater- og filmeventyr, og hver mandag er det juleskapende verksted. Veldedighetsprosjekter får også plass. Nissens barneverksted ved juletreet får også et nytt utseende. Arrangørene åpner banen 24. november.

Adventsmarkedene i Budějovice byr på rundt hundre boder. De blir nye i år. – Det blir nye torg, nye forbrukssoner og helt nye typer stands. Arbeidet er allerede i gang med en ny utskåret julekrybbe. Og jeg ser frem til kunst- og håndverksområdet, som er fylt med et vakkert utvalg av håndverk, sa Stríteccká. Flere steder i Advent City vil fungere som fotobokser.

Alltid populært i adventstiden er ankomsten av engelen fra det svarte tårnet 5. desember, pariserhjulet og skøyter på skøytebanen rundt Samsonfontenen. Scenen og andre attraksjoner vil forbli på stedet til 6. januar. Byen gir 2,8 millioner CZK skattefritt som en del av kostnadene.

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *