Skottland – England. Live dekning og resultater

Alle som ikke kjenner historien, men har sett filmen «Braveheart» regissert av Mel Gibson, vet utmerket godt hvor viktig tirsdagens vennskapsoppgjør mot engelskmennene blir for skottene. For fans av begge nasjoner har enhver rivalisering alltid en politisk og historisk kontekst, som også påvirker holdningen til spillerne. Livedekning og resultater på Polsatsport.pl.

La oss imidlertid la politikk og historie ligge til side, selv om dette alltid er vanskelig å oppnå i tilfelle av en skotsk-engelsk rivalisering. Rivaliseringen mellom de to nasjonene er beslektet med konfrontasjoner mellom Polen og Tyskland eller Russland. Merk imidlertid at tirsdagens kamp bør være interessant ikke bare av grunnene nevnt ovenfor, men også fra et strengt sportslig synspunkt.

Skottene og engelskmennene er i veldig god form og alt tyder på at vi vil se begge lag igjen til EM 2024 neste år i Tyskland. Selv om holdningen til «Sons of Albion» ikke er en stor overraskelse – de spilte nylig uavgjort mot Ukraina i Wrocław 1:1 og i juni slo de Nord-Makedonia 7:0 på hjemmebane – kan storformen til skottene komme som en overraskelse .

SE OGSÅ: Dårlige nyheter fra Argentina treningsleir. Messi med helseproblemer?

For noen dager siden vant skottene på Kypros 3-0 og med alle sine seire er de leder av sin kvalifiseringsgruppe. Merk at Steve Clarks spillere konkurrerer blant annet med Spania og Norge. Den nye generasjonen skotske fotballspillere gir håp om en bedre «morgendag» til lokale fans.

Skottene har vært ubeseiret siden november i fjor. De har vunnet sine fem kamper på rad, og lagt Spania og Norge bak seg, samt Georgia og Kypros to ganger. Det engelske laget kan snakke om en lignende serie, siden de sist ble slått i desember 2022 og deretter vant fire kamper på rad – mot Italia, Ukraina, Malta og Nord-Makedonia.

Sist gang England møtte Skottland var i gruppespillet til EM 2020, som endte med uavgjort målløst. Denne gangen går kampen på Hampden Park i Glasgow, hvor hjemmefansen skal prøve å skape en uforglemmelig atmosfære.

Direkte dekning og resultater av kampen mellom Skottland og England fra 20:45 på Polsatsport.pl.

PolsatSport.pl i versjonen for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene, uansett hvor du er.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *