Norges unge U21-lag rev sine latviske kolleger i filler

Arsntad headet ballen fra kloss hold i det første minuttet av pausen i første omgang etter å ha mottatt en pasning fra Manchester Uniteds Isak Hansen-Oren til 2-0.

I starten av andre omgang fikk motstanderne muligheten til å ta et straffespark og i det 52. minutt slo Arnstads Jānis Bekas og fullførte sitt hat-trick.

Ti minutter senere, etter et raskt angrep fra det norske laget, traff ballen først stolpen og spratt deretter av Beck og rett til Manchester City-spissen Oscar Bob, som hadde spilt kun ett minutt i Premier League denne sesongen, til 4. -0.

Fem minutter senere ble det norske lagets kjappe kontring fullført av Andreas Schelderup, men sju minutter før slutt i ordinær tid sto Tubias Fjell-Gulliksen uten tilsyn i sekstenmeteren – 6:0.

Norge stoppet ikke og i sluttminuttene av ordinær tid scoret Joel Mukwa med et presist spark fra rundt åtte meters avstand.

Innholdet fortsetter etter annonsen

I undergruppe A har Norge seks poeng på to kamper, Latvia har tatt fire poeng på tre kamper, Irland har tatt tre poeng i sin eneste kamp så langt, Italia har ett poeng i én duell, mens Tyrkia og San Marino har ingen poeng, etter å ha spilt henholdsvis en og to kamper.

Det latviske landslaget slo San Marino 2-0 på Sloka Stadium 20. juni og uavgjort 0-0 med Italia fredag, mens Norge slo San Marino 7-0 i sin eneste kamp forrige uke.

Fjorårets norske landslag spilte i den siste EM U21-turneringen i juni, og endte sist i gruppen med én seier på tre kamper og kvalifiserte seg ikke til sluttspillet.

I de to foregående kampene for landslaget i denne aldersgruppen i 2000-EM U21-kvalifiseringen, vant Norge den første kampen med en score på 2:0, mens det latviske landslaget var foran i den andre hjemmekampen med en scoring. på 2:1.