SPESIELLE NYHETER FRA REGIONENE: Ikke gå glipp av det beste fra regionene selv i helgen

Det er godt å vite hva som skjer i bygda eller regionen vår. Derfor er det NYHETER FRA REGIONENE – det lengste nyhetsprogrammet på tsjekkisk fjernsyn, som fokuserer på lokale saker som direkte berører seere i enkeltdeler av Tsjekkia. I tillegg legger CNN Prima NEWS nå til NEWS FROM THE REGIONS SPECIAL til den klassiske klokken 16:55, men denne gangen i helgene.

Fra nå av kan du se NYHETER FRA REGIONENE hver dag. I tillegg til de klassiske ukedagsøktene, har vi også en helgespesial for deg der HOVEDNYHETER-programlederne tar deg gjennom det viktigste som den siste uken har brakt i hver region.

LES OGSÅ: New Day-seerne kan glede seg til nye fjes. Om morgenen blir du guidet av to erfarne journalister

Seere av CNN Prima NEWS går ikke glipp av det som skjer der de bor, selv i helgene. Dagens siste nyheter bør selvfølgelig ikke gå glipp av. SPESIELLE NYHETER FRA REGIONENE starter denne lørdagen klokken 16.55 og du kan se reprise på søndag samtidig.

Vakker by

I tillegg til helgespesialen, kan du også se Prima město hver fredag ​​klokken 17.30 og deretter i en reprise på lørdag klokken 10.20. Programleder Markéta Fialová, sammen med regionale reportere fra CNN Prima NEWS, reiser hver uke til forskjellige deler av Tsjekkia for å vise de mest interessante av dem og finne ut av lokalbefolkningen hvordan de lever. De kan også vises i byen din.

Kanskje du gikk glipp av det: På mer enn 150 sider av magasinet CNN Prima NEWS finner du eksklusive intervjuer, reportasjer og toppessays om temaet ytringsfrihet.

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *