Staten lanserte en chatbot-applikasjon for reisende i utlandet

Utenriksdepartementet (MAE) har utviklet en mobilapplikasjon – «Travel Informed», som vil informere alle bulgarere som reiser til utlandet om den nåværende situasjonen eller restriksjoner innført i landet de reiser til ved hjelp av en chatbot .

Søknaden er et prosjekt fra Situasjonssenterdirektoratet i Utenriksdepartementet (UD), finansiert av Fondet for bilaterale forbindelser i Det europeiske økonomiske fellesskap og den norske finansmekanismen 2014-2021 og ble offisielt presentert i dag av visestatsministeren. Minister. Minister Maria Gabriel.

Vi viser at med data, ressurser og lagånd gjør vi det mulig for Bulgaria å posisjonere seg innen innovasjon. Bulgaria er det eneste landet på kartet over Europa som har en chatbot-applikasjon for reise», sa Maria Gabriel til BTA.

Hun forklarte at applikasjonen ble utviklet basert på analyse av brukerdata. «For oss, mer enn noen gang, er denne konstante og regelmessige forbindelsen med de som skal bruke mobilapplikasjonen viktig, ikke bare for dens utvikling, men også for dens utvikling og promotering,» understreket Gabriel.

Appen

Applikasjonen gir all informasjon angående reisedokumenter, risikonivå, krav, inkludert helsekrav, tilgang til kontakter fra bulgarske utenriksstasjoner rundt om i verden, forklarte Tanya Dimitrova, direktør for direktoratet for situasjonssenteret i Utenriksdepartementet.

I vår søken etter innovasjon klarte vi å lage den første reiserelaterte mobilapplikasjonen fra et europeisk land utstyrt med en chatbot. Funksjonaliteten til applikasjonen støttes av kunstig intelligens, som trekker ut informasjon fra en enorm database,” forklarte Dimitrova.

Under presentasjonen av applikasjonen ble dens funksjonalitet også presentert. Applikasjonen er helt gratis og inneholder ingen reklame. Den er kompatibel med Android og iOS. Inneholder viktige meldinger og varsler som varierer avhengig av brukerens land av interesse.

Registrering av søknaden er valgfri. Søknaden inneholder nødvendig informasjon for alle land i verden. Den har også en SOS-knapp for krisesituasjoner. Rebekreftelse kreves for aktivering, et skjema åpnes med alternativer for nødtype og alternativet «Jeg er trygg».

Foto: BTA

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *