Vil norske prinsesse Märtha Louise miste sin kongelige tittel?

Det er et «vanskelig emne» for prinsen. Haakon fra Norge. Under reisen ble tronfølgeren avhørt om pågående diskusjoner om søsterens status. Egentlig en prinsesse Martha Louise han kan miste kongetittelen, minnes han Mennesker. I en alder av 51 forlovet hun seg med en sjaman i juni i fjor Durek Verrett, en «åndelig guide og healer» fra Los Angeles. Blant fansen hans? Gwyneth Paltrow, Nina Dobrev eller en skuespiller James Van Der Beek.

«Kultursammenstøt»

Kronprinsens hjerte svaier derfor. «På den ene siden ble jeg kjent med Durek Verrett, og jeg vil gjerne at han skal føle seg velkommen i familien», begynner han sin fortelling. Men jeg føler også ansvar for institusjonen. » Den 49 år gamle suverenen veier hvert ord i denne debatten. — Vi må diskutere det sammen for å finne en løsning, og det er det vi gjør akkurat nå, forklarer han. Men kongens sønn Harald V og dronningen Sonia han advarer om at «det vil ta litt tid». Faren hennes snakker på sin side om et «kulturkollisjon» med datterens nye forlovede. Men hun lover å «snakke» med ham og «anstrenge seg for å bli kjent med hverandre». »

Instagram fornøyd

Dette innholdet kan også sees på it-siden oppstår fra

I 2002 ble den amerikanske utgaven utgitt Vanity Fair har allerede avslørt at prinsesse Märtha Louise har gitt opp tittelen «Kongelig majestet» for å fortsette sin karriere i underholdningsbransjen. Fra og med 2019 har hun sagt ja til å ikke lenger bruke prinsessetittelen i profesjonell sammenheng. Vil han gi fra seg kongetittelen helt nå? En beslutning må tas snart.

Nyheten kommer knapt en måned etter dronningen Margrethe Danmark har besluttet å fjerne titlene som kongelige høyheter fra fire av hennes barnebarn. Selv i Sverige, kongen Carl XVI Gustaf kunngjorde i 2019 at barna til datteren hans Princess Madeleine og hans sønn, prinsen Carl Philip vil ikke lenger anses som offisielle medlemmer av kongefamilien.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *