VOD: Utgivere og studioer slår seg sammen for å promotere nye tilgjengelige filmer

Ti utgivere og studioer kjemper for video-on-demand (VOD) i en kampanje basert på de største utgivelsene i 2023.

VOD-spillere snakker med én stemme, og det er ikke så vanlig. For noen dager siden lanserte ti utgivere og studioer en massiv kommunikasjonskampanje for å fremheve fordelene med VOD, enten for utleie eller kjøp.

Helter i spissen for gondolen

Super Mario, Ant-Man, John Wick… Øyeblikkets helter fremheves i stor grad på steder som en gang i måneden frem til neste oktober avslører de viktigste som er tilgjengelige på de dedikerte plattformene det gjelder.

Slagordet er også tydelig: «Finn alle dine helter, uten abonnement og uten reklame». Målet er selvfølgelig å forsvare VOD-spesifikasjoner i møte med ubegrensede strømmetilbud.

Faktisk tillater det bare å se de siste store filmene fire måneder etter at de kom på kino i samsvar med kronologien til det aktuelle medienettverket.

Det originale initiativet samler kremen av amerikanske og franske studioer som Pathé Films, Studiocanal, Universal, men også Warner og Disney. Den følger den første kommunikasjonskampanjen som ble lansert med suksess i 2022, som derfor vil bli utvidet i 2023 til å inkludere titler som vil bli publisert minst fra juni til oktober.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *